De azi, Peter Imre este noul director general Adevărul Holding

"În cursul zilei de ieri, domnul Răzvan Corneţeanu şi-a anunţat decizia de a-şi continua cariera în afara Trustului Adevărul, din motive personale. Răzvan Corneţeanu a avut un rol important în dezvoltarea Trustului Adevărul din 2006, când a venit la conducerea acestuia", se precizează în comunicat.

"Răzvan părăseşte Trustul cu mulţumirile noastre, dorindu-i o carieră de succes şi gânduri alese pentru el şi familia lui”, a declarat Dinu Patriciu, Preşedintele Trustului Adevărul.

"Adevărul Holding s-a dezvoltat pe baza valorilor democraţiei, libertăţii şi informării obiective a cititorilor, fără a fi implicat politic. În acest spirit îşi va continua activitatea şi în viitor”, a mai declarat Dinu Patriciu.

Adevărul este un cotidian central de tradiţie înfiinţat în 1888 de către cunoscutul ziarist Alexandru Beldiman. Dinu Patriciu a cumpărat publicaţia în anul 2006, când a şi înfiinţat Trustul Adevărul care editează publicaţiile Adevărul şi Adevărul de Seară, Forbes, Foreign Policy România, Historia, Dilema veche, Dilemateca, familia cotidianului Click (Click, Click pentru femei, Click Poftă Bună!, Click Sănătate), cotidianul Blik în Ucraina şi revista Ok! în România.

Peter Imre şi-a început cariera în 1985 la Hertz Rent-A-Car Budapesta. În perioada 1988 – 1993 a fost consultant de marketing pentru Phillip Morris, iar în perioada 1993 – 1998 a deţinut diverse funcţii de conducere în cadrul Kraft Jacobs Suchard Austria şi România, inclusiv cea de Director General Interimar al Kraft Jacobs Suchard. În 1998 a devenit Director Corporate Affairs Phillip Morris pentru România şi Bulgaria, funcţie pe care a deţinut-o până în 2009. Din anul 2000, Peter Imre a fost membru al Clubului Român de Presă, iar în perioada 2002-2003 a fost membru al Consiliului Director al Camerei de Comerţ Americane şi Vicepreşedinte al Asociaţiei pentru Promovarea Tinerilor.

Andrei Ştefan a absolvit Dreptul în România şi are un MBA obţinut la Universitatea Rice din Houston, SUA, a condus Divizia de distribuţie şi retail a companiei Dyneff din Franţa (membra a Grupului Rompetrol) şi apoi  Casa de brokeraj Fairwind Securities.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
dmitri peskov vladimir putin jpeg
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
cub alexandru arsinel teatru png
george simion AUR jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub radu mirica animat gif
uragan Ian   foto colaj captura jpg
Vladimir Putin Foto Sergei BOBYLYOV / SPUTNIK / AFP