De când se iubeşte Lavinia Pârva cu Bănică junior? Iată ce spune bruneta

Cântăreaţa insistă că e la început de relaţie cu Ştefan, dar refuză să spună de când sunt împreună, mai exact.

"Suntem la început şi sper ca această relaţie să evolueze frumos. Nu am despărţit familii, sunt un om cu scaun la cap, am o educaţie bună, care nu mi-ar permite niciodată să fac aşa ceva. Haideţi să ne liniştim, în 2011 nu existat nimic între mine şi Ştefan", a explicat Lavinia.

Întrebată dacă nu e totuşi o coincidenţă cam mare faptul că oficializează public o relaţie pe care a negat-o acum doi ani, bruneta a replicat: "Aşa a fost destinul."

Bănică jr. şi Lavinia Pârva au fost suprinşi de paparazzi întâlnindu-se noaptea târziu, discret, marţi, 3 septembrie, un fapt destul de neobişnuit pentru o simplă relaţie profesională.Mai mult, imaginile arată tandreţea dintre cei doi, Ştefan şi Lavinia neezitând să se ţină de mână.

Ipostazele în care au fost fotografiaţi sunt foarte similare cu felul în care s-au comporat în 2011, când CLICK! a surprins-o pe Lavinia când intra într-un bloc unde Ştefan deţinea un apartament. Cu doar o jumătate de oră înainte, Ştefan intrase şi el în bloc. Camuflată cu o pălărie şi ochelari, Lavinia a ieşit după trei ore, la fel de atentă să nu fie urmărită ca şi la intrare.

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
Kirstie Alley jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
foto1 fratiiB jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg