De ce a plătit Sârbu spitalizarea lui Teo Trandafir?

Un prieten, despre Teo: «Sigur s-a îmbolnăvit de la pastilele de slăbit»

Medicii au diagnosticat-o cu pancreatită acută, iar starea ei este atât de gravă, încât vedeta a fost transportată la un spital din Austria.

Primul om care i-a sărit în ajutor lui Teo a fost nimeni altul decât Adrian Sârbu, boss-ul de la ProTV, care i-a pus la dipoziţie avionul său privat pentru deplasare, în condiţiile în care cursele aeriene de serie nu puteau zbura din cauza ceţei.

A plecat din ProTV pe uşa din dos

Vocile cârcotaşe au speculat mult pe marginea faptului că Adrian Sârbu s-a arătat afectat de condiţia lui Teo şi a decis să o ajute, având în vedere că despărţirea vedetei de Pro Tv nu a avut loc tocmai fără vâlvă: în 2006 a plecat pe uşa din dos, nervoasă şi indignată, pentru ca mai apoi să admită că cei 5 ani de ProTV au fost cei mai buni din viaţa ei.

La ceva timp de la scandalul cu Adrian Sârbu, Teo a apărut în emisiunea 100% a lui Robert Turcescu şi a explicat de ce a ales să se despartă de trustul care a consacrat-o.

A vrut înapoi la Pro, dar nimeni n-a invitat-o

"Am plecat din Pro TV dintr-o toană şi ca orice toană s-a întors împotriva mea. Am vrut să fac şi altceva decât televiziune. În discuţiile cu Adrian Sarbu nu s-a pus niciun moment problema banilor. Am regretat plecarea din ProTV, dar nu e adevarat că m-am rugat de cineva de acolo ca să mă primească inapoi" spunea Teo la acea vreme. După plecarea de la Pro, Teo încercat să pună pe picioare un post tv în declin, Romantica, dar nu a reuşit.

De atunci, a profitat de orice ocazie pentru a afirma cât de mult îşi doreşte să revină în „familia" PRO TV, însă nu a primit invitaţia de a face acest lucru. Întâlnirile cu televiziunea ce au urmat, un show cu viaţă scurtă la Prima TV şi o emisiune transmisă exclusiv de posturi tv locale, nu au readus-o pe culmile gloriei.

«Adrian Sârbu mi-a marcat viaţa»

În urmă cu doar câteva luni, Teo a recunoscut într-un interviu pentru monden.info că Adrian Sârbu este cel care i-a marcat viaţa din toate punctele de vedere.

Omul care mi-a marcat viaţa, profesional şi personal, este Adrian Sârbu. Nu cred că voi mai lucra vreodată pentrua cest om minunat, dar asta nu mă împiedică să-i recunosc incredibilele merite în formarea mea ca om.

Prietenul la nevoie se cunoaşte

Acum, când fosta prezentatoare se află într-o situaţie delicată, Adrian Sârbu i-a sărit în ajutor, stârnind bănuiel în legătură cu gestul său. Boss-ul Pro TV, a decis să plătească un avion particular, care să o ducă pe Teo de la Bucureşti până la Constanţa şi de acolo să plece spre Viena.

Sârbu va plăti înclusiv spitalizarea deputatului, lucru confirmat şi de PR-ul Pro TV, Camelia Cavadia: "Este adevărat că domnul Sârbu suportă costurile, dar nu pot să spun care sunt acestea". Gestul mogulului este cel puţin surprinzător, având în vedere că a ales un moment atât de delicat din viaţa lui Teo ca să intervină şi să o ajute. Deocamdată, Adrian Sârbu nu a făctu nicio delcaraţie în legătură cu deciza de a suporta cheltuielile spitalizării lui Teo Trandafir.

Citeşte şi:

Ion Uţă: «Teo a slăbit prea mult şi şi-a îmbolnăvit pancreasul»

Teo, transportată cu avionul la spitalul în care a fost operat Băsescu

«O ciupercă japoneză o poate vindeca pe Teo»

Tatăl lui Teo Trandafir: «Fata mea e cu moralul la pământ» VIDEO

Teo s-a îngrăşat 15 kg de când e în politică

Uite cum arăta Teo Trandafir înainte să intre în spital - VIDEO

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
FotoJet jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
horoscop bani jpg
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
image
image
image
image
image
image
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
FotoJet jpg
Nella Pignatelli webp
cub toma caragiu png
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP