De ce îi "iartă" europenii pe ruşi, deşi Putin e vinovat de moartea a 298 de nevinovaţi

Ultima actualizare:

    Cum se bazează Europa pe afacerile cu Rusia
Cum se bazează Europa pe afacerile cu Rusia

Occidentalii sunt foc şi pară pe Vladimir Putin şi ameninţă cu sancţiuni aplicate Rusiei, pentru a o izola economic. Marile puteri ale Europei au arătat cu degetul spre Rusia după ce un avion cu 298 de persoane la bord a fost doborât cu rachete în estul Ucrainei.

Liderii europeni îl consideră pe preşedintele Putin direct răspunzător de moartea a sute de civili nevinovaţi, însă se feresc să ia măsuri concrete împotriva Rusiei „agresoare”.

Fiecare stat UE are raporturi comerciale şi înţelegeri strategice cu Federaţia Rusă pentru furnizarea de petrol şi gaze naturale la care nu poate renunţa. Vladimir Putin îşi joacă bine cartea şi ştie că eventualele sancţiuni impuse ţării sale ar putea arunca Europa în întunericul Evului Mediu.

Tragedia aeriană care a îndoliat toată Europa a avut loc la 17 iulie. O aeronavă a Malaysia Airlines a fost doborâtă cu rachete la 50 km de Doneţk. În atacul pus în cârca separatiştilor proruşi din Ucraina au murit toţi cei 298 de pasageri, dintre care 193 erau olandezi. Cele 200 de cadavre care au putut fi recuperate au fost transportate ieri cu avionul, de la Harkov, Ucraina, în Eindhoven, Olanda, pentru identificare. Tot ieri, separatiştii proruri au mai doborât două avioane militare ale Ucrainei, la 25 km de zona în care s-a prăbuşit aeronava malaiziană. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net