De ce îşi alintă Laurette fetiţa «Aricioiul»?

Ultima actualizare:

    Laurette şi-a "exilat" iubitul din dormitor
Laurette şi-a "exilat" iubitul din dormitor

Mulatra a fost surprinsă de podoaba capilară pe care a avut-o la naştere fiica sa, Serena Luce Maria.

„S-a născut cu foarte mult păr, ridicat", a dezvăluit ea motivul pentru care o alintă pe cea mică „Aricioiul". „Are trăsăturile mele, dar nu e foarte închisă la culoare. Credeam că va fi mult mai bruneţică, dar nu a fost aşa. Seamănă mai mult cu tatăl ei", a spus Laurette pentru emisiunea „Drept la ţintă".

Noua membră a familiei l-a „exilat" pe iubitul vedetei din dormitor. „Fetiţa doarme doar cu mine. Lui Mihai i-am zis: «De-acum eşti liber, faci ce vrei, poţi să te duci după negrese!»", a glumit ea, luându-l peste picior pe partenerul său, care nu i-a fost tocmai fidel în timpul sarcinii. Dar singurele negrese la care mai pofteşte proaspătul tătic sunt prăjiturile făcute de Laurette.

„Acum s-a făcut băiat de casă. Am avut o perioadă tumultuoasă, cu gagici, amante... Probabil ne-am fi despărţit dacă nu apărea cea mică", a recunoscut mulatra. De altfel, Mihai a fost surprins de paparazzi, vara trecută, alături de o altă mulatră, pe nume Agnes. „Îmi place să fac curăţenie, mâncare...", a mai spus Laurette.

În schimb, un singur lucru n-ar mai face: „I-am zis lui Mihai: «Dacă mai vrei copii, poţi să faci, dar nu cu mine!» Mie îmi ajunge fetiţa, sunt asigurată", a povestit Laurette, care a început să-şi revină după rănile cu care s-a pricopsit, la începutul anului, la un salon de înfrumuseţare: „Mă simt mai bine. Însă au rămas semne foarte mari", a spus vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net