De ce Lesko refuză să-şi ajute sora să devină vedetă?

Ultima actualizare:

Cariera cere sacrificii, iar Anna Lesko ştie cel mai bine acest lucru. Iubita lui Codin Maticiuc a ajuns să-şi vadă din an în Paşte familia de peste Prut, iar atunci când ajunge acasă, mai mult datorită concertelor, se lasă cu lacrimi şi suspine.

image

Click! a intrat în posesia unor fotografii pline de emoţie, din cadrul unei întâlniri de gradul trei: Lesko, iubita ei mamă şi sora mai mică a vedetei, care îi seamănă leit şi care vrea să-i calce pe urme.

Mezina are toate şansele să facă şi ea carieră în România, dar sora ei mai mare refuză să-i pună pile în showbiz şi să-i deschidă câteva uşi.

image

Măcinată de dor, Liubov Feodorovna, mama solistei, este cea care o dată la două-trei luni îşi vizitează fiica la Bucureşti pentru a o ajuta la gospodărie.

image

Fostă actriţă în tinereţe, ea jucând în câteva filme artistice produse de "Moldova-Film" în perioada sovietică, mama Annei Lesko conduce momentan o afacere proprie.

Liubov şi-a deschis un magazin de haine într-un centru comercial din Chişinău unde stă de dimineaţa până seara, pentru că preferă să-şi vândă singură marfa.

image

Mama Annei Lesko nu şi-a continuat cariera cinematografică pentru că părinţii i-au interzis categoric acest lucru, însă se bucură că fiica ei îi moşteneşte calităţile artistice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
STUDENTI jpg
image
image
image
image
image
image
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net