«De ce nu faceţi nimic cu dosarul Tabără ?»

«Soluţia o dă procurorul»
«Soluţia o dă procurorul»

Ancheta în cazul lui Cristian Tabără tărăgănează. Alina Bodnaru, mama fetiţei de 12 ani care susţine că a fost mângâiată în zone intime de fosta vedetă Pro tv, a aflat cu stupoare, ieri, de la Poliţie, că nu mai e nevoie să depună o nouă plângere. Surse judiciare spun că dosarul "Tabără" a ajuns la deja la Parchet.

„Nu mai înţeleg nimic"! Asta ne-a spus, ieri, Alina după ce a ieşit din sediul Secţiei 9 Poliţie din Bucureşti.

În jurul orei 11.00, mama Alexandrei a venit, singură, să se intereseze de mersul anchetei.

"Am depus o reclamaţie acum o lună. De fapt, fiica mea a venit singură la Poliţie şi a spus ce s-a întâmplat. Am înţeles ulterior că, în baza acestei reclamaţii, Poliţia s-a autosesizat şi l-au audiat şi pe Cristian Tabără, însă el a negat acuzaţiile. Acum vreau să ştiu ce mai este cu dosarul", a spus Alina Bodnaru înainte de a se întâlni cu anchetatorii.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Cristi Tabără, ia-ţi adio de la luna de miere! VIDEO/FOTO

Tanţa îl apără pe Tabără: "Nu cred o iotă. Să te ferească Dumnezeu de femeia părăsită!"

Ei au păzit nunta lui Cristi Tabără

Cristian Tabără , nuntă în plin scandal sexual

După mai puţin de 30 de minute, tânăra a ieşit din sediul secţiei. Cu un zâmbet amar şi vizibil nelămurită, Alina a încercat să ne dumirească. A dat neputincioasă din umeri şi ne-a explicat ce răspuns a primit.

"Ofiţerul care se ocupă de dosarul meu este în concediu de odihnă. Nimeni nu a putut să-mi dea vreo informaţie legată de soluţia dată de poliţişti şi cu care dosarul a fost trimis la Parchetul Sectorului 2. Ba mai mult, mi-au zis că nu mai este nevoie de o nouă plângere, pentru că a fost luată în considerare prima reclamaţie. Nu mi-au zis dacă au fost audiaţi cei doi martori pe care eu i-am indicat şi în faţa cărora Cristi Tabără a recunoscut că a atins-o pe fata mea în zone intime. Nu am aflat nimic. M-au pus să fac o solicitare scrisă pentru a afla date despre mersul anchetei. Mi-au zis că în termen de 10 zile lucrătoare o să primesc răspuns la adresa indicată de mine. Atât!", a mai spus femeia.

Comisarul-şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, ne-a spus că dosarul a ajuns la Parchet şi nu poate oferi detalii despre acest caz.

Vezi şi:

Cosmina Păsărin avertizează: «Tabără, te vor da şi pe tine afară de la TVR!»

Cristian Tabără a cedat nervos!

Poliţia a decis NUP pentru Cristian Tabără

Acuzatoarea lui Cristi Tabăra riscă să-şi piardă copilul!

Surse din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti ne-au declarat că încă nu s-a luat nici o decizie în dosarul în care Cristi Tabără este acuzat de abuz sexual. Nu a fost audiat nici un martor, iar procurorii urmează să hotărască dacă menţin soluţia de neîncepere a urmăririi penale propusă de Poliţie.

«Soluţia o dă procurorul»

Controversatul dosar în care Cristian Tabără este acuzat de abuz sexual de către o fetiţă de 12 ani a ajuns pe masa unui procuror de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2.

Alina Bodnaru,  alături de fetiţa  ei, Alexandra, în  vârstă de 12 ani
Alina Bodnaru, alături de fetiţa ei, Alexandra, în vârstă de 12 ani

Avocatul Beatrice Comăniceanu ne-a explicat procedura într-un astfel de caz: "În urma plângerii făcute de minoră, cauza a ajuns la un procuror care urmează să dispună acte de procedură penală. Mai exact, magistratul va solicita poliţistului care se ocupă de caz să audieze martori, să efectueze expertize psihiatrice sau să adune anumite probe, în baza cărora va da o soluţie în dosar. Abia atunci se va şti dacă se începe sau nu urmărirea penală".

«Mi-am ascuns fata de presă»

Imediat după ce a depus plângere la Poliţie, Alexandra, fata de 12 ani care îl acuza pe fotul iubit al mamei sale că a batjocorit-o, a plecat într-o scurtă vacanţă la mare, cu tatăl ei. De curând, ea s-a întors la mama ei, şi, împreună cu aceasta, a plecat în localitatea natală a femeii, undeva în judeţul Olt.


    Alina Bodnaru,  alături de fetiţa  ei, Alexandra, în  vârstă de 12 ani
Alina Bodnaru, alături de fetiţa ei, Alexandra, în vârstă de 12 ani

"Vreau să o ţin departe de tot. Am ascuns-o să se liniştească. Nu vreau să o mai expun. O să vină la Poliţie sau la Parchet doar dacă va fi nevoie", ne-a spus Alina Bodnaru.

Cronologia scandalului

* 15 iulie - Alexandra Bodnaru, o fetiţă în vârstă de 12 ani, a mers la Secţia 9 Poliţie şi l-a acuzat pe Cristian Tabără că a abuzat-o sexual. Imediat a fost chemată şi mama fetei, Alina Bodnaru, care a confirmat acest lucru.

* 27 iulie - Cristian Tabără a fost audiat de un ofiţer la Secţia 9. El a negat acuzaţiile care i se aduc.

* 29 iulie - Dosarul a ajuns la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2. Procurorul urmează să dispună acte premergătoare de procedură penală.

* 31 iulie - Cristian Tabără se căsătoreşte în secret, în Praid, Hunedoara, cu Loredana Lascu.

* 3 august - Alina Bodnaru merge la Secţia 9 pentru a se interesa de cursul anchetei. În zece zile aşteaptă un răspuns oficial de la anchetatori.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg