De ce s-au despărţit Oana Sârbu şi Robert Turcescu! Cântăreaţa spune tot

simeon stalpnicul png

Oana Sârbu a acordat un interviu revistei OK! Magazine în care vorbeşte atât despre viaţa personală cât şi despre cariera sa. În cadrul interviului, cântăreaţa mărturiseşte că relaţia cu vedeta TV a ajuns la sfârşit din cauza lipsei dispoziţiei de a oferi. Artista spune că priorităţile i s-au schimbat după apariţia băieţelului.

Oana Sârbu a vorbit deschis despre planurile sale din viaţa profesională şi despre schimbările ce au avut loc în viaţa personal. Cântăreaţa a confirmat despărţirea de Robert Turcescu, preferând însă să păstreze discreţia. Cu toate astea, Oana a mărturisit că a renunţat la relaţia cu vedeta B1 TV pentru că nu mai era dispusă să investească nimic în această relaţie.

"Când apare un copil, toate lucrurile se schimbă.O relaţie presupune o investiţie şi o muncă de zi cu zi, pe care nu eşti întotdeauna dispus s-o faci. Iar pentru firile mai libertine, mai boeme, e foarte greu să tot stai să construieşti", a declarat Oana Sârbu pentru OK! Magazine.

Vedeta a dat de înţeles că relaţia cu Robert Turcescu ajunsese să-i facă rău, lucru pe care îşi promisese că nu va lăsa să i se mai întâmple.

simeon stalpnicul png

"Mi-am propus să nu mai repet experienţele care m-au marcat negative. N-aş mai merge până într-atât încât să mă las pe mine deoparte, să-I fac bine doar celuilalt. Încerc să înţeleg ce mi se întâmmplă şi să raportez totul la mine, nu la relaţii. Aici e zona în care-mi caut echilibrul", a mai spus aceasta.

Oana Sârbu a mai spus că fiul ei, Alex, este cel care o împlineşte afectiv şi că nu simte lipsa unui bărbat în viaţa ei.

„Acum sunt atât de împlinită în zona afectivă în relaţia cu fiu-miu, că nu mă mai gândesc la asta", a încheiat vedeta.

Oana Sârbu şi Robert Turcescu nu mai formează un cuplu încă de anul trecut. Cu toate astea, cei doi se îngrijesc la fel de mult de educaţia fiului adoptiv al Oanei, Alex.

EXCLUSIV Despărţire neaşteptată! Oana Sârbu şi Robert Turcescu şi-au spus «Adio» după 10 ani

Oana Sârbu nu-şi revine după despărţirea de Turcescu! Cum s-a dat de gol

Oana Sârbu, a căzut şifonierul pe tine?

business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Putin şi Lukaşenko FOTO EPA-EFE
Anamaria Prodan si fiica ei Sarah Dumitrescu FOTO Facebook
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg