De unde să alegi? Cele 20 de finaliste la Miss Coreea de Sud arată aproape LA FEL din cauza operaţiilor

Fotografiile celor 20 de fete care se luptă pentru coroană au fost postate pe Reddit, fapt ce a generat o furtună de reacţii.

Unele comentarii susţin că asemănarea între concurentele din 2013 se datorează operaţiilor estetice. Potrivit unor statistici, intervenţiile chirurgicale de acest gen sunt foarte populare în ţara asiatică, în special pentru segmentul de vârstă 19-49 de ani. De fapt, sud-coreenii au, în medie, mai multe operaţii decât alţi cetăţeni al lumii.

În spatele acestui fenomen extrem de ciudat se află dorinţa fetelor în special de a arăta cât mai "occidental" şi a se integra mai uşor în cultura vestică, ceea ce le-ar aduce, în opinia lor, succesul pe care îl doresc cu disperare.

"Trăiesc în Coreea şi femeile mai în vârstă se plâng că tinerele nu mai arată deloc a coreence din cauza acestor operaţii. Sunt atât de obişnuite încât, dacă întâlnesc o fată, sunt sigur că şi-a modelat ceva", susţine unul dintre cei care au comentat pe Reddit.

La nivel mondial, 15 milioane de oameni su suferit intervenţii de acest gen în 2011. În Coreea de Sud, unul din 77 de oameni s-a lăsat pe mâna chirurgului. În 2012, circa 20% dintre femeile din Seul cu vârste în 19 şi 49 de ani s-au operat.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
cub andi moisescu png
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Kovacs
image
image
image
image
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg