Deac şi Ioniţă, «ţepele» din Bundesliga!


    Ciprian Deac (foto: Epa)
Ciprian Deac (foto: Epa)

Mari promisiuni în ţară, readuşi cu picioarele pe pământ în Germania! Fostul atacant rapidist Alexandru Ioniţă şi fostul mijlocaş al CFR-ului, Ciprian Deac, sunt printre dezamăgările acestui sezon în Bundesliga.

Nemţii de la "Bild" au întocmit un top al celor mai mari 13 "ţepe" luate de echipele din prima ligă germană în acest sezon pe piaţa transferurilor.

Ioniţă la FC Köln

Meciuri: 6;

Minute jucate: 49;

Goluri: 0;

Transferat pentru 1.500.000 €.

simeon stalpnicul png

foto: reuters

Deloc surprinzător, dar mai grav, îngrijorător, Alexandru Ioniţă şi Ciprian Deac fac şi ei parte din "top flops", aşa cum sunt numite dezamăgările crunte în presa anglo-saxonă.

Pe fostul atacant rapidist, nemţii îl văd cel mai rău, fiind considerat un „«flop» total, care nu a prins nici măcar o dată prima echipă la Köln şi care tot mai are probleme de integrare".

Deac la Schalke

Meciuri- 3;

Minute jucate- 100;

Goluri- 0;

Transferat pentru 3.200.000 €.

Fostul clujean, şi totodată internaţional român, a avut parte de o recenzie ceva mai blândă, jurnaliştii de la Bild plasându-l în categoria „alte ţepe".

„A avut puţine ocazii să arate ce poate, dar când a avut şansa, a demonstrat din plin că locul său în tribune sau pe banca de rezerve este cel corect", a scris "Bild" despre Deac.

Singura consolare pentru cei doi ar fi că mari „ţepe" sunt consideraţi şi jucători pe care echipele din Bundesliga au plătit mult mai mult şi care dau acum dovadă că nu-şi merită banii.

Pe listă: Marko Arnautovici (fost coleg cu Chivu la Inter), adus de Werder pentru 6,2 milioane de euro de la Twente, sau Simon Kjaer (fost coleg cu Goian la Palermo), pe care Wolfsburg a dat 12 milioane de euro.

I-am ţepuit şi pe spanioli!

O altă mare ţeapă dată de fotbalul românesc celui din vest a fost transferul lui Cristi Pulhac în vară la Hercules Alicante.

simeon stalpnicul png

Fundaşul a fost împrumutat de Dinamo un an cu opţiune de cumpărare, pe care oficialii echipei spaniole nu doar că nu se grăbesc s-o activeze, dar Pulhac e pe cale să revină în „Ştefan cel Mare" încă din această iarnă.

Măcar el a apucat să joace un meci întreg la Hercules, în Cupă!

zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spatar png
FotoJet jpg
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
accident brasov
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
eren yilmaz tiktok jpg
bani plati stare de urgenta jpeg
regele mihai si regina ana jpg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Tăierea porcului de Crăciun. Sursă foto: Pixabay
foto schengen jpg