Deea Maxer încearcă să-l recucerească pe Andreas

Ultima actualizare:

    Maxerii speră ca fiul lor să devină la rându-i vedetă
Maxerii speră ca fiul lor să devină la rându-i vedetă

După ce şi-a operat sânii, vedeta nu a avut voie să-şi ţină copilul în braţe. Aşa se face că juniorul s-a ataşat mai mult de Dinu Maxer.

"Sunt foarte geloasă că zice «tata»", a mărturisit Deea pentru emisiunea "Drept la ţintă". Până şi bluza pe care o purta era în culoarea asociată cu acest sentiment: "Uitaţi, m-am îmbrăcat în galben!", a mai spus ea. Acum, că îşi poate alinta din nou fiul aşa cum îşi doreşte, speră să compenseze cele două luni în care medicul i-a interzis să-l ţină în braţe.

simeon stalpnicul png

"Dinu se ocupă foarte mult de Andreas, care s-a obişnuit mai mult cu tăticul lui", a povestit vedeta. Soţul ei a acceptat cu greu ca juniorul să facă prima sa vizită la frizer: "Vrem să scăpăm de părul care îi intră în ochi. Nu ne tundem scurt, rămânem tot cu plete", i-a explicat Deea stilistului.

Cu noua frizură, Andreas este gata să intre şi el în lumea vedetelor: "Mi-ar plăcea să-l văd în reclame, la pampers şi la mâncare de bebeluşi. Nu-l forţăm să apară la televizor, lui îi place", visează mândra mămică. Până una-alta, copilului, în vârstă de un an şi o lună, i s-a promis deja un rol: "Pregătesc un videoclip cu el. Nu va cânta melodia, dar îl veţi vedea într-un clip alături de mai mulţi copii", a anunţat Dinu Maxer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net