Deea Maxer încearcă să-l recucerească pe Andreas

image
Maxerii speră ca fiul lor să devină la rându-i vedetă

După ce şi-a operat sânii, vedeta nu a avut voie să-şi ţină copilul în braţe. Aşa se face că juniorul s-a ataşat mai mult de Dinu Maxer.

"Sunt foarte geloasă că zice «tata»", a mărturisit Deea pentru emisiunea "Drept la ţintă". Până şi bluza pe care o purta era în culoarea asociată cu acest sentiment: "Uitaţi, m-am îmbrăcat în galben!", a mai spus ea. Acum, că îşi poate alinta din nou fiul aşa cum îşi doreşte, speră să compenseze cele două luni în care medicul i-a interzis să-l ţină în braţe.

simeon stalpnicul png

"Dinu se ocupă foarte mult de Andreas, care s-a obişnuit mai mult cu tăticul lui", a povestit vedeta. Soţul ei a acceptat cu greu ca juniorul să facă prima sa vizită la frizer: "Vrem să scăpăm de părul care îi intră în ochi. Nu ne tundem scurt, rămânem tot cu plete", i-a explicat Deea stilistului.

Cu noua frizură, Andreas este gata să intre şi el în lumea vedetelor: "Mi-ar plăcea să-l văd în reclame, la pampers şi la mâncare de bebeluşi. Nu-l forţăm să apară la televizor, lui îi place", visează mândra mămică. Până una-alta, copilului, în vârstă de un an şi o lună, i s-a promis deja un rol: "Pregătesc un videoclip cu el. Nu va cânta melodia, dar îl veţi vedea într-un clip alături de mai mulţi copii", a anunţat Dinu Maxer.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
anamaria prodan3 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg