Delia Matache, 30.000 de euro pentru o lună de distracţie!

simeon stalpnicul png

Au cântat de sărbători, dar şi-au cheltuit banii pe vacanţe în străinătate sau în ţară. Nicoleta Luciu, Andreea Bănică, Giulia şi Andra s-au distrat alături de copii şi de soţi pe pârtii. Numai Delia Matache şi-a dorit plajă şi soare, dar a costat-o şi cel mai scump! 30.000 de euro!

De departe cea mai scumpă vacanţă de început de an, şi poate chiar din 2013, este cea a Deliei Matache. Cântăreaţa şi soţul ei, afaceristul Răzvan Munteanu, au stabilit să plece un traseu în care să viziteze cele mai exotice şi mai scumpe locuri din lume: Dubai-Singapore-Filipine-Malaezia-Dubai. Cei doi soţi şi-au făcut bagajele şi au plecat imediat după sărbători, revenind acasă abia weekendul acesta. Prima oprire au făcut-o în Dubai, unde au stat 3 zile la un resort de lux. Însă peisaje unice au admirat în Singapore, unde s-au bălăcit în cea mai spectaculoasă piscină din lume, Skypark - Marina Bay Sands, amenajată la etajul 80 al unui hotel de cinci stele.

simeon stalpnicul png

Delia şi Răzvan au beneficiat de servicii la standarde ridicate. La fel s-a întâmplat în Filipine, unde au făcut plajă la El Nido şi Coron, dar şi în Malaezia, unde au făcut un tur prin câteva oraşe. Plajă, mare, obiective turistice, hoteluri de lux, ori shopping, de toate acestea au avut parte Delia şi soţul ei. S-au întors în ţară mai "săraci" cu 30.000 de euro, pentru că atât i-a costat răsfăţul. Numai pentru biletele de la first class Răzvan a plătit 7.000 de euro.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Andra şi Cătălin Măruţă au cheltuit 5.000 de euro în Dubai

Pentru a patra oară, Andra şi Cătălin Măruţă au ales să meargă în Dubai, însă de data aceasta i-a însoţit şi fiul lor în vârstă de aproape 2 ani, David. Familia Măruţă s-a cazat într-un resort de 5 stele, Jumeirah Hotels, şi au stat mai mult de o săptămână. Pe lângă petrecerea dintre ani, familia s-a bucurat de soare, plajă, peisaje luxuriante şi shopping.

Deşi se află la o vârstă la care nu pricepe foarte multe lucruri, David a fost curios şi a privit intens la turişti. "N-am avut nicio problemă cu David, e curios şi şi-a petrecut vremea uitându-se lung la toţi turiştii, mai ales la apariţiile mai excentrice. L-am dus si prin parcurile de distractii, acolo era nebun de fericire, se agita şi râdea, ne distra şi pe noi reacţia lui în faţa atâtor minunăţii. El s-a distrat cel mai bine, cred", a povestit Măruţă. Întreaga distracţie i-a costat pe cei doi soţi 5.000 de euro.

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo, prima vacanţă împreună, după scandal

A avut parte de clipe grele după ce a aflat că soţul a înşelat-o cu o antrenoare de Kangoo Jumps , însă Nicoleta Luciu a avut ocazia să le uite în minivacanţa pe care şi-a petrecut-o la Poiana Braşov, alături de Zsolt şi de băiatul lor cel mare, Zsolt jr.

Mai bine de-o săptămână Nicoleta şi băieţii ei au petrecut pe pârtie, la restaurantele din staţiune. Cel mai mult sexoasa mămică s-a bucurat de faptul că juniorul în vârstă de 4 anişori a reuşit să folosească schiurile şi a postat un comentariu pe pagina ei de socializare în care îşi arăta entuziasmul "Zsolt a învăţat să schieze şi îi place foarte mult pe pârtie". Pentru acest sejur, afaceristul Csergo a scos din buzunar aproximativ 1.300 de euro.

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, vacanţă ratată în Austria, la Solden

În urmă cu două săptămâni, pe 5 ianuarie Andreea Bănică (34 de ani) şi soţul ei, Lucian Mitrea (34 de ani) şi-au făcut cadou un sejur de 7 zile doar pentru ei. Şi-au lăsat fetiţa, pe Sofia, acasă, cu bona, iar ei au mers la Solden, din Austria. Numai că la hotelul de 4 stele unde s-au cazat au avut parte de condiţii foarte proaste şi au plecat acasă cu două zile mai devreme.

"Nu am găsit în perioada respectivă locuri la alte hoteluri şi am făcut rezervarea pe ultima sută de metri la acel hotel care arăta precum unul de 3 stele de la noi. Mâncarea era foarte proastă, internetul nu mergea. Am stat doar 5 zile", ne-a spus Andreea Bănică. "Distracţia" i-a costat pe soţii Mitrea 2.000 de euro.

Giulia a dat 3.500 de euro la schi în Italia

Tot pentru o vacanţă într-un loc cu multă zăpadă a optat şi Giulia. Solista împreună cu soţul, Vlad Huidu, şi fetiţa lor, Antonia Sabina au ales să plece după Revelion în Italia, unde s-au cazat la un hotel de cinci stele, Cristallo Hotel Spa and Golf, din Cortina D Ampezzo.

Timp de zece zile, artista şi familia ei s-a distrat de minune şi, pentru că este o mare amatoare de schi, Giulia a avut ocazia să experimenteze tot felul de mişcari pe pârtie şi a încercat chiar să înveţe să se dea cu placa, ceea ce i-a şi reuşit. Pentru această vacanţă, Giulia a cheltuit aproximativ 3.500 de euro.

Dana Rogoz: «Am mâncat carne de şarpe, crocodil, cangur şi furnici, în Cambodgia»

Dana Rogoz, prezentatoarea emisiunii „De suflet" de la Pro Tv Internaţional, a avut de Revelion o vacantă de vis într-o zonă mai mult decât exotică. Destinaţia? Cambodgia!

Timp de trei săptămâni, cu rucsacul în spate, Dana, soţul ei, Radu, şi încă un cuplu de prieteni au străbătut ţara în lung şi-n lat călătorind pe jos, cu autocare sau mijloace de transport specifice cum e tuk-tuk-ul. Au trăit simplu, împrumutând din modul de viaţă al localnicilor, intrând în contact cu o altă cultură şi o altă civilizaţie.

simeon stalpnicul png

„Am ales această destinaţie tocmai pentru că este încă una virgină, autentică, destul de puţin „cosmetizată". Şi am încercat să simţim şi să înţelegem cât mai bine cultura şi felul oamenilor de a-şi trăi viaţa. Am mâncat împreună cu localnicii carne de şarpe, cangur, crocodil, dar şi greieri şi furnici. De dormit, am dormit în bungalouri pe plajă sau în case de oaspeţi", ne-a spus vedeta.

Odată întorşi în ţară, celor patru excursionişti nici nu le-a trecut prin cap să se urce într-un taxi care să-i ducă spre casă. „Ne-am suit în autobuzul 783 şi am mers aşa cum eram obişnuiţi şi în călătoria noastră, cu rucsacul la picioare până în Piaţa Romană. Apoi, eu şi Radu am continuat drumul până acasă pe jos, cu rucsacii mari şi grei în spate. Aşa ni s-a părut firesc", povesteşte Dana. Un astfel de sejur costă circa 2.500 de euro de persoană, doar transportul şi cazarea.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
madalina manole facebook jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
image
image
image
image
image
image
madalina manole facebook jpg
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg