Delia Matache, cununie civilă la Poarta Sărutului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După o relaţie de doi ani, Delia Matache (30 de ani) şi-a oficializat, ieri, relaţia cu gorjeanul Răzvan Munteanu (35 de ani). Cei doi au spus „Da" în faţa ofiţerului stării civile, dar într-un cadru inedit, mai precis Poarta Sărutului din Târgu-Jiu.

Zeci de admiratori ai cântăreţei s-au adunat ieri în Parcul Central, pentru a fi martori la cel mai important eveniment monden local. La cununia solistei au fost prezenţi atât părinţii ei, cât şi cei ai lui Răzvan, dar şi câţiva prietenii apropiaţi, printre care s-au numărat şi actorul Mihai Bendeac.

simeon stalpnicul png

Cântăreaţa a ales să poarte o rochie albă şi a avut un buchet din trandafiri albi. Se spune că cei care aleg să se căsătorească în acest loc au căsnicii lungi şi fericite. Ofiţerul stării civile a fost primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru. Delia a spus că a ales să se căsătorească în faţa Porţii Sărutului pentru că este un loc deosebit: ,,Evident că suntem emoţionaţi, deşi credeam că nu o să fiu emoţionată. E un moment foarte important pentru noi. Am ales acest loc pentru că este unul special. Aici, la Târgu Jiu, relaţia noastră a devenit oficială, iar simbolistica Porţii Sărutului încununează foarte frumos acest eveniment". La rândul lui, Răzvan a spus că este cel mai fericit om de pe Pământ.

,,Mă bucur foarte mult pentru ei. Le doresc să fie în continuare aşa cum sunt acum. Relaţia lor e puţin atipică. Ei se iubesc pe zi ce trece tot mai mult. Răzvan mi-a spus că descoperă în fiecare zi ceva nou la femeia iubită", a spus Mihai Bendeac.

După ce a devenit doamna Munteanu, artista s-a fotografiat cu fanii gorjeni şi a oferit autografe. Înspre seară, tinerii căsătoriţi au petrecut alături de invitaţi la casa mirelui din comuna Turburea.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 martie sfanta mucenita matrona din tesalonic png
FotoJet (7) jpg
tata criminal png
Nobutuka Sada FACEBOOK jpg
pexels photo 6942015 jpg
Tornada Mississippi EPA GETTYIMAGES (5) jpg