Designerul Maria Simion are un căţel cu fiţe! I-a cumpărat salopetă, pat şi lesă cu cristale Swarovski

Ultima actualizare:
Căţelul Wonder
Căţelul Wonder

De când stăpânii lor sunt vedete, căţeii au început să facă nazuri la haine, nu la mâncare. Animalul de companie al deignerului Maria Simion a intrat în rândul căţeilor fashionisti, iar aceasta îl răsfaţă cu cele mai scumpe şi mai frumoase accesorii şi haine.

Wonder este un căţel foarte iubit şi foarte norocos! Stăpâna lui, designerul Maria Simion, se asigură ca micuţul Shih Tsu are întotdeauna tot ce are nevoie, iar el îi raspunde fiind un companion de nădejde. Şi, pentru că Maria este o împătimită a hainelor frumoase, nu ratează nicio ocazie să cumpere şi pentru Wonder tot felul de accesorii, care mai de care mai simpatice.


    Căţelul Wonder
Căţelul Wonder

Prezentatoarea emisiunii "Showbiz Report-Nuntă de vedetă" ne-a mărturisit că şi-ar fi dorit ca Wonder să fie căţeluşă, drept pentru care multe dintre hăinuţele pe care acesta le primeşte sunt de culoare roz. Chiar duminică, Maria Simion a mers la târgul Fashion Matters, unde a găsit, spre marea ei bucurie, un stand dedicat fashionistelor iubitoare de căţei, şi cum nu a rezistat tentaţiei, designerul nu a plecat fără să lase câteva sute de lei pe accesorii pentru Wonder, toate împodobite cu cristale Swarovski. Pat, lesă cu cristale, salopetă de blugi- sunt câteva lucruşoare care fac parte din garderoba de primăvară a lui Wonder.

image
image
image
image
image
image
evaluare nationala jpg
netflix 4548440 1280 jpg
ninsoare iulie jpeg
gradina freepik jpg
haine sifonier jpg
zodii norocoase jpg
ceapa cartofi jpg
lavanda 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net