Destinul tragic al unei tinere distruse de fostul soţ: «Faţa mea este o temniţă» - FOTO


    Tânăra a fost stropită cu acid acum 12 ani
Tânăra a fost stropită cu acid acum 12 ani

Fakhra Younus, o dansatoare pakistaneză de 21 de ani, a fost condamnată la nefericire de fostul ei soţ, care a stropit-o cu acid sulfuric.

Frumuseţea fetei a dispărut într-o secundă, în timpul unui atac cu acid sulfuric din luna mai a anului 2000. Bilal Khar, fostul soţ al femeii şi tatăl fiului ei de cinci ani, a intrat în casa mamei fetei şi a stropit-o pe Fakhra cu acid în timp ce dormea.

Cazul lui Younus a impresionat atunci o lume întreagă, iar bărbatul care i-a distrus chipul a fost arestat, dar nu a stat în puşcărie decât un timp foarte scurt.

Presa de peste Ocean scrie că acesta este un fost parlamentar şi fiu al unui guvernator pakistanez foarte bogat, acesta fiind motivul pentru care nu a fost pedepsit pentru fapta sa.

În urma atacului. Fakhra Younus a rămas complet desfigurată. Ea şi-a pierdut un ochi, buzele, o ureche şi nasul în urma atacului, iar pielea i-a fost arsă aproape în totalitate.

Chip acid sulfuric
Chip acid sulfuric

Pentru a-i reda parţial simţurile, tânăra a făcut 39 de operaţii estetice.

Femeia, disperată că nu putea avea un chip normal în pofida tratamentului pe care îl făcea, obişnuia să spună că faţa ei este ca o închisoare în care ea este ţinută prizonieră.

Pe data de 17 martie anul acesta, după 12 ani de operaţii, Fakhra Younus s-a sinucis, lăsând în urmă o familie distrusă de durere.

Bilal Khar, fostul ei soţ, a acordat un interviu la câteva zile după moartea femeii, spunând că aceasta s-a sinucis pentru că nu mai avea bani, nu din cauza rănilor pe care le avea pe corp. El neagă implicarea în atacul din anul 2000, susţinând că atacatorul este de fapt un bărbat care seamă cu el şi care poartă acelaşi nume.

Anul trecut, peste 8.500 de femei au fost arse cu acid, cele mai multe din cauza faptului că voiau să se despartă de soţii lor. Guverul pakistanez a introdus în anul 2011 o noua lege, ce prevede inchisoare de până la 14 ani pentru cei care comit astfel de atacuri.

Tânăra a fost distrusa de acid
Tânăra a fost distrusa de acid

Chip distrus de acid sulfuric
Chip distrus de acid sulfuric

Bilal Khar
Bilal Khar

acid sulfuric
acid sulfuric

Bilal Khar, fostul soţ al femeii, nu recunoaşte că el este cel care a stropit-o cu acid

Chip distrus
Chip distrus
serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
infidelitate jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg