Deţinuţi, eliberaţi în timpul nopţii pentru a comite crime la comandă

"Presupuşii autori ai acestor fapte sunt un grup de deţinuţi (...) care era lăsat să iasă din închisoare şi să folosească armele gardienilor pentru a comite crime", a declarat un purtător de cuvânt al procurorului general, citat de Mediafax

Şaptesprezece persoane au murit ciuruite de gloanţe la 18 iulie, în timpul unei sărbători într-un centru de relaxare. Nouă tineri au fost ucişi într-un bar la 15 mai, în timp ce alte zece persoane au murit în urma unui atac armat la 1 februarie la Torreon, oraş situat în apropiere de penitenciarul Gomez Palacios.

Deţinuţii ieşeau din închisoare cu permisiunea directoarei închisorii, Margarita Gomez, aflată în prezent în arest preventiv împreună cu alţi trei angajaţi, "pentru răzbunări la comandă prin folosirea vehiculelor oficiale pentru deplasarea armelor gardienilor din închisoare în scopul realizării acestora", a explicat purtătorul de cuvânt.

Ancheta forţelor de poliţie care a comparat cartuşele găsite la locul atacurilor cu armele gardienilor închisorii, a arătat că "patru puşti de tip AR-15 (aparţinându-le paznicilor închisorii) au fost folosite pentru comiterea crimelor.

Războiul dintre cartelurile de droguri şi confruntările acestora cu forţele de securitate s-au soldat cu aproximativ 25.000 de morţi de la sfârşitul lui 2006 în Mexic, în pofida desfăşurării a circa 50.000 de soldaţi suplimentari de către poliţie, pentru combaterea criminalităţii.

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
foto1 bugetarib jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
Finala Chefi la cutite sezonul 10 Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg