Deva: Povestea cutremurătoare a mamei în vârstă de 12 ani

Ultima actualizare:

Cea mai tânără pacientă a secţiei de obstetrică-ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva se numeşte Florentina şi are doar 12 ani, informează adevarul.ro

În urmă cu câteva zile, minora a născut un băieţel de două kilograme. «A născut pe cale naturală şi din punct de vedere medical, se comportă normal, chiar dacă are o vârstă atât de fragedă. Alăptează fără probleme», a declarat medical ginecolog Romeo Stănescu.

Florentina le-a povestit reporterilor „Adevărul de Seară” Hunedoara că niciunul dintre membrii familiei sale nu a însoţit-o la naştere.

Citeşte şi:

O fetiţă de 12 ani a născut un băieţel! Medicii susţin că e cea mai tânără mama din Deva!

«Eu am sunat singură la 112 şi am anunţat că sunt însărcinată. O ambulanţă m-a dus din sat la Haţeg. Acolo, medicii mi-au spus că trebuie să nasc prin cezariană, însă au văzut că sunt mică şi m-au trimis la spitalul din Hunedoara. De aici, în chinurile facerii, am fost trimisă la Deva, unde am născut», a povestit Florentina. Nici mama minorei, nici bărbatul care i-a făcut un copil nu au fost alături de ea la naştere.

«Mama mi-a spus să merg singură, că nu are bani de întoarcere de la spital. M-a vizitat apoi. Băiatul cu care am copilul a spus, şi el, că nu are bani să mă viziteze», a adăugat Florentina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
priza jpeg
ploaie freepik jpg
ploaie jpg
azuga jpg
8ezZh9izOGs 3L jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net