Dezvăluiri despre Cătălin Botezatu: «A vrut să se sinucidă, este un artist. Putea fi ucis». Cine a spus asta?

image
Miron Cozma

Fostul lider sindical al minerilor, Miron Cozma, a povestit la emisiunea "Răi, da buni", de pe Antena 2, viaţa pe care a dus-o în puşcărie, alături de designerul Cătălin Botezatu.

Designerul a fost arestat în 1996, la Cremona - Italia, şi încarcerat într-o închisoare de maximă securitate, după ce a fost acuzat, în ţară, de bancrută frauduloasă.

După ce a fost extrădat, a petrecut trei luni de detenţie în penitenciarul din Rahova. Cătălin Botezatu, povesteşte în volumul "Trei vieţi. Pedeapsa", că a vrut chiar să se sinucidă atunci când era în detenţie.

botezatu jpeg
Miron Cozma

"Avea datorii la cămătari şi a fugit din ţară. A fost adus la puşcărie şi avea un preţ asupra capului lui. Am stat chiar cu cel care voia să-l omoare. A cerut protecţie şi atunci l-am cunoscut prima oară.

Apoi a plecat de acolo, dar nu-şi mai aduce aminte cum îmi zicea «Miroane, oare când mai scăpăm de aici?». Asculta «Unbreak my heart», a lui Tony Braxton şi plângea. A vrut să se sinucidă, e un artist", a dezvăluit Miron Cozma.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
comuna dobarceni imagine jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
vladimir putin shutterstock jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg