Diaconescu nu a semnat contractul pentru Oltchim: «Guvernul a făcut o surpriză neplăcută poporului»

24 septembrie 2012
article img
Dan Diaconescu. (Foto arhivă)

Dan Diaconescu a anunţat astăzi, după ce a ieşit din sediul Ministerului Economiei, că nu a semnat contractul pentru cumpărarea Oltchim, deoarece a găsit numeroase neclarităţi în actele oficiale.

Diaconescu a declarat că, în contractul pe care urma să-l semneze, a găsit mai multe greşeli şi că, din acest motiv, avocaţii săi au rămas în sediul ministerului Economiei.

"Aş fi vrut să semnez, dar guvernul a făcut încă o surpriză neplăcută poporului. Guvernanţii au spus că vor lucra sâmbătă şi duminică, dar doar colegii mei avocaţi au lucrat în weekend.

Astăzi nu am ce să semnez, că în afară de o ştampilă pe vechiul contract, nu există nicio diferenţă. Nu există nici măcar numele cumpărătorului, numele meu. Lipsesc paragrafe, anexe, tot felul de certificate lipsă, nu ştim rezultatele controlului făcut în ultimul weekend la Oltchim. Noi am cumpărat vineri o unitate din care până azi poate au dispărut o mulţime de lucruri"

Câştigătorul licitaţiei pentru Oltchim a precizat că, după finalizarea contractului şi semnarea lui, va vinde poporului, la preţ de bursă, acţiunile pe care le-a cumpărat.Citeste si "Diaconescu, le dai banii sau faci puşcărie!"