Diaconescu, ┼čpag─â 31.000 euro ┼či 2.000 ha teren?

simeon stalpnicul png

Magistra┼úii au ajuns la o concluzie ┼čocant─â ├«n procesul lui Diaconescu. ├Änregistr─ârile telefonice au scos la iveal─â faptul c─â, dup─â ce i-a cerut primarului Mo┼ú 200.000 euro s─â nu publice materiale compromi┼ú─âtoare la adresa sa, ┼čeful OTV s-a mul┼úumit s─â primeasc─â ├«n schimbul t─âcerii 31.000 ÔéČ ┼či 2.000 ha de teren, adic─â suprafa┼úa ora┼čului Mizil.

Procurorii DNA au prezentat ├«n fa┼úa judec─âtorilor un probatoriu stufos prin care au ob┼úinut arestarea lui Dan Diaconescu ┼či a clarv─âz─âtorului Doru P├órv.

În schimbul tăcerii, cei doi arestaţi ar fi cerut 200.000 de euro, din care au primit iniţial 31.000 euro. Din cauza crizei financiare, în final, Diaconescu s-a mulţumit cu 2.000 de hectare de teren agricol situat în judeţul Arad, evaluat la 120.000 euro.

├Än motivarea arest─ârii, magistra┼úii au considerat c─â Dan Diaconescu "a profitat de avatajele profesiei de jurnalist ┼či a folosit ├«n interes personal informa┼úiile ob┼úinute".

├Än timpul unei emisiuni, DanDiaconescu a f─âcut urm─âtorul anun┼ú: "De asemenea, o s─â vorbim despre corup┼úie. Peste tot ├«n ┼úar─â. Dar vom vorbi despre primarul din comuna Z─ârand, jude┼úul Arad, care a v├óndut peste 500 ha din terenul oamenilor din comun─â unui italian. Dup─â un timp, l-a luat ├«napoi de la italian. Judec─âtorii de la Chi┼čineu Cri┼č au favorizat c├ó┼čtigarea unor procese, se zice, c─â are ni┼čte vile, m─â rog, ├«n p─âdure, baruri, mai multe locuin┼úe pe care, de asemenea, le avem filmate", este pasajul sus┼úinut de procurori. Amenin┼úarea ├«n direct a venit dup─â ce, cu c├óteva minute ├«nainte, Doru P├órv i-a dat un SMS primarului din Z─ârand:┬źuita-te ├«n seara asta la televizor, la OTV┬╗.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

┬źPrimarul m-a pl─âtit s─â-i omor rivalul┬╗, Doru P├órv, clarv─âz─âtor

Doru Pârv s-a apărat în faţa instanţei spunând că edilul l-a angajat să-l ucidă pe un rival de-al său.

simeon stalpnicul png

┬źPrimarul era nemul┼úumit c─â nu l-am ucis prin vr─âji pe du┼čmanul personal al s─âu, fostul primar al comunei Z─ârand. Acesta e motivul real al denun┼úului┬╗, a spus clarv─âz─âtorul de 34 de ani.

Cite┼čte ┼či:

Judecătorii: Lăsarea în libertate a lui Dan Diaconescu reprezintă un pericol public

Primar dintr-o comun─â sibian─â, ┼čantajat de un reporter OTV cu 5.000 de euro

OTV, academia de ┼čantaj / Dan Diaconescu ┼či "clarv─âz─âtorul" s─âu au racolat un "fraier de muls"

Dan Diaconescu a fost arestat pentru 29 de zile

Vă amintiţi de clarvăzătorii lui Diaconescu? Iată-i! - VIDEO

Mama lui Doru Pârv: "Moţ e un mare hoţ. I-a întins o capcană fiului meu"

Diaconescu a cerut costum Armani în arest - FOTO

Dan Diaconescu, subiect de show la propria televiziune

Diaconescu, avere de zeci de milioane de euro! Are colec┼úie de case ┼či ma┼čini!

Nu rata scrisoarea lui George Stanca: Drag─â Dan Diaconescu,

Primarul Mo┼ú:┬źI-am dat lui P├órv 25.000 ÔéČ┬╗

Ion Mo┼ú, primarul comunei Z─ârand, cel care a general scandalul mediatic de ieri ne-a declarat: "Singurul cu care am vorbit a fost Doru P├órv. Pe el ├«l ┼čtiam mare clarv─âz─âtor aici ├«n zon─â. Am apelat o dat─â la el cu clarviziunile ┼či m-a taxat destul de bine, cu 25.000 de euro, ├«ns─â mi-a zis numai minciuni. C─â o s─â fie fiul meu bolnav, c─â o s─â aib─â accident de ma┼čin─â. Sincer nu ┼čtiu ce con┼úine acea caset─â. Le-am spus c─â nu am bani. Tot din dou─â ├«n dou─â s─âpt─âm├óni d─â-ne, d─â-ne. Pentru ce s─â le dau? S─â se plimbe Dan Diaconescu ┼či Doru P├órv cu yahtul?"

Al┼úi doi primari acuz─â OTV de ┼čantaj

┬źMi-au cerut 5.000 ÔéČ ca s─â nu-mi ┼čifoneze imaginea┬╗Toader Roman, Primarul comunei Bl─âjel

Primarul comunei sibiene Bl─âjel, Toader Roman, poveste┼čte c─â, ├«n urm─â cu trei ani, un reporter de la televiziunea lui Dan Diaconescu l-a h─âr┼úuit ┼či amenin┼úat.

Cristian Petcu┼ú─â, 51 de ani, realiza emisiunea ÔÇ×Brigada de interven┼úie".

simeon stalpnicul png

Edilul spune că acesta i-a cerut 5.000 de euro pentru a nu publica un material compromiţător care i-ar fi afectat imaginea de primar. Omul a refuzat să dea banii, iar jurnalistul a difuzat o înregistrare cu el.

ÔÇ×Dup─â o s─âpt─âm├ón─â mi-a cerut iar 3.000 de euro", spune primarul. Poli┼úia Sibiu a realizat un flagrant ├«n urm─â c─âruia reporterul a fost re┼úinut. Cazul s-a ├«nchis un an mai t├órziu c├ónd reporterul OTV a murit.

Obligat s─â ├«ncheie un contract de publicitate, Aristide ┼×erb─ânescu, Primarul comunei Schela

├Än ianuarie, la ┬źDan Diaconescu Direct┬╗ a fost prezentat cazul aliment─ârii cu ap─â a localit─â┼úii, sub titlul ┬źHo┼úie dovedit─â la Prim─âria Schela, jude┼úul Gorj┬╗.

ÔÇ×Dup─â emisiune, jurnalistul OTV Alexandru Andrei a venit ├«n localitate cu un cameraman. Mi-a spus c─â o s─â fac─â un serial cu mine mai lung dec├ót Elodia", spune primarul Aristide ┼×erb─ânescu.

simeon stalpnicul png

Acesta a fost obligat s─â ├«ncheie contracte de publicitate de 19.482 de lei ┼či i s-au cerut ┼či 2.000 de euro ÔÇ×pentru b─âie┼úii de la Bucure┼čti", pe care ├«ns─â a refuzat s─â-i mai dea. ÔÇ×Le-am dat un milion ┼či au plecat. Pe ei nu-i interesa bunul mers al comunit─â┼úii, ci s─â fac─â rost de bani", mai spune edilul.

┬źDau acatiste ca s─â fie eliberat D─ânu┼ú┬╗

De câteva zile nu mai au stare. Au ajuns să se roage la biserică pentru "domnul Dan, apărătorul oamenilor simpli". Sunt femeile evlavioase, susţinătoarele lui Dan Diaconescu.

"Nu-i corect ce i se ├«nt├ómpl─â. Am venit s─â m─â rog pentru sufletul d├ónsului, ca s─â fie eliberat din ├«nchisoare. Adev─âra┼úii infractori sunt liberi ┼či oamenii buni intr─â nevinova┼úi", ├«l comp─âtime┼čte Rozina Tudor pe Dan Diaconescu.

├Änso┼úit─â de nepo┼úelul ┼×tefan, femeia a venit la Biserica cu hramul "Sf├óntului Ioan Botez─âtorul" din Pantelimon s─â aprind─â o lum├ónare pentru boss-ul OTV.

Nu crede o iot─â din ce spun procurorii ┼či spune c─â "ziaristul poporului" a picat nevinovat. "Se bucura el la 200.000 de euro, c├ónd are at├ótea milioane ├«n conturi?", se ├«ntreab─â Rozina.

Câteva cartiere mai încolo, aproape de Piaţa Obor, la biserica "Sfântul Dumitru", o găsim pe Maria Antonescu, o altă susţinătoare a realizatorului TV.

De trei zile nu se mai dezlipe┼čte de OTV. "E nedrept, dar a┼ča e ├«n Rom├ónia. M─â rog la Dumnezeu s─â le dea minte oamenilor legii ┼či s─â-l elibereze pe D─ânu┼ú", ne spune b─âtr├óna.

Patronul OTV t├ónje┼čte, din spatele gratiilor, dup─â feti┼úa sa

Dup─â dou─â zile petrecute ├«n arestul Poli┼úiei Capitalei, Dan Diaconescu are moralul ridicat. ÔÇ×Glume┼čte chiar pe seama a ceea ce i se ├«nt├ómpl─â. A zis c─â dac─â soarta lui e s─â fac─â ┼či pu┼čc─ârie, o face ┼či pe astaÔÇŁ, ne-a spus Daniel Fenechiu, unul dintre ap─âr─âtorii s─âi. ├Än spatele z├ómbetului, se ascunde ├«ns─â un mare regret: nu-┼či poate vedea familia, mai ales pe feti┼úa lui de 5 ani, Dona Milena.

ÔÇ×A zis c─â se va duce direct s─â-┼či vad─â copilul, atunci c├ónd iese din arestÔÇŁ, ne-a declarat avocatul. Iubita patronului OTV, Emi, a ├«ncercat, ieri, s─â ajung─â s─â-l vad─â, m─âcar c├óteva clipe, dar nu a reu┼čit, pentru c─â nu mai are drept de vizit─â p├ón─â s─âpt─âm├óna viitoare.

bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lidia buble png
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1 front FOTO Oceanic Club Constan╚Ťa jpg
image png
mister alcatraz jpg
shark 6121088 1920 jpg
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg