Diana Dumitrescu, în dilemă! Iubeşte şi urăşte în acelaşi timp

4 iulie 2012
CLIIMA20100511 0094 1 jpeg
Diana Dumitrescu, pictorial sexy

Diana Dumitrescu este iubeşte profund, dar şi urăşte în acelaşi timp. Actriţa nu ştie cum s scape de aceste sentimente contradictorii.

Vedeta a mărturisit pe blogul personal că se află într-o dilemă foarte mare. Ea susţine că iubeşte şi urăşte o persoană în acelaşi timp şi nu scapă de aceste sentimente.

Diana nu a dezvăluit pentru cine nutreşte astfel de sentimente! Că e vorba de soţ, o prietenă sau o persoană din familia ei numai ea ştie!

"Ce facem atunci cand încercăm aceste sentimente contradictorii?

Desi nu ne place, de multe ori ne contrazicem. Nu cred ca exista vreo persoana pe lumea asta care sa nu se fi contrazis vreodata. Prin fapte, vorbe sau uneori ganduri. Dar ce se intampla atunci cand traim aceste sentimente contradictorii. Si sunt convinsa ca le avem, le traim mai devreme sau mai tarziu. Deci ne contrazicem in sentimente.

Putem sa iubim si sa uram o persoana in acelasi timp? Putem sa admiram dar in acelasi timp sa dezaprobam o persoana? Cred ca da. Depinde cum vezi lucrurile. Daca te uiti per ansamblu, fiecare om face fapte bune si fapte rele. Deci cred ca poti admira o persoana pentru faptele bune si o poti dezaproba pentru faptele rele. Si totusi, se spune ca fiecare om trebuie acceptat cu bune si cu rele. Dar daca nu vrei si totusi trebuie?... Te cam incurci in sentimente, nu? :)

Da...cred ca sunt groaznice sentimentele astea. Pana la urma nu le dai de cap, timpul trece, ele raman acolo undeva, nerezolvate, ca sa rabufneasca mai tarziu, probabil in cel mai inoportun moment. Bleah...nu-mi plac sentimentele astea si ma enerveaza la culme ca nu le pot rezolva!!!!"

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png