Diana Munteanu: «E prima serbare a lui David cu tatăl lui»

Ultima actualizare:

    David a avut parte de o  petrecere în aer liber, în  curte, acasă la naşa lui,  Mihaela Borcea (Fotografii: Arhiva personala)
David a avut parte de o petrecere în aer liber, în curte, acasă la naşa lui, Mihaela Borcea (Fotografii: Arhiva personala)

Petrecere în familia Niculescu! Duminica trecută, Diana Munteanu şi soţul ei, Claudiu Niculescu, şi-au serbat fiul, pe David, care a împlinit 3 anişori. E primul an în care fotbalistul a putut fi alături de fiul său, aşa că i-a dat o petrecere pe cinste, asta pe lângă cadoul inedit: un kart de curse.

Pentru fotbalistul Claudiu Niculescu, ziua de 24 iunie a fost poate una dintre cele mai frumoase zile din viaţa sa.

Pentru că este mai mereu plecat în cantonamente, Claudiu n-a putut fi alături de fiul lui, David, nici într-un an de ziua lui.

Dar iată că anul acesta şi-a luat revanşa. Diana şi Claudiu i-au "îmbarcat" în maşini pe toţi prietenii lui David şi i-au dus acasă la Mihaela Borcea, care s-a oferit să-i organizeze petrecerea.

Micuţul a primit un tort ilustrat cu personajele lui preferate de desene animate, Tom şi Jerry

Micuţul a primit un tort  ilustrat cu personajele  lui preferate de desene  animate, Tom şi Jerry
Micuţul a primit un tort ilustrat cu personajele lui preferate de desene animate, Tom şi Jerry

"Naşa lui David i-a făcut o petrecere minunată cu mulţi copii. Tortul a fost ilustrat cu Tom şi Jerry, personajele preferate de desen animat ale lui David.

A fost un weekend minunat, pentru că a fost ziua băieţilor mei, aşa spun eu. Claudiu este născut la 23 iunie, iar David la 24 iunie.

În acest an, bucuria a fost mai mare, pentru că a fost şi Claudiu alături de noi.

David a primit o groază de hăinuţe şi jucării, toate minunate şi foarte utile, şi a fost de-a dreptul încântat când a văzut cadoul de la mami şi de la tati, un kart de curse, cu pedale, însă un model adecvat vârstei de trei ani", a declarat, pentru Click!, prezentatoarea emisiunii "Conferinţa de presă", de la Antena 2.

image
image
image
image
image
image
vin fiert jpg
road 6387241 1280 jpg
sunset 2604874 1280 jpg
FotoJet (10) jpg
lidl
bani de Craciun jpg
pnrr bloc jpg
Bărbat cu un telefon in mana FOTO Shutterstock