Diane, Sabrina, Diana şi Raluca, noile zâne ale televiziunilor româneşti!


    Raluca, Diane, Sabrina şi Diana (de la stânga la dreapta) vă dau întâlnire la Ceainăria Adevărul joi, de la ora 19.00
Raluca, Diane, Sabrina şi Diana (de la stânga la dreapta) vă dau întâlnire la Ceainăria Adevărul joi, de la ora 19.00

Există întotdeauna patru puncte cardinale. Doar patru muschetari au făcut istorie în lumea copilăriei noastre. Mai târziu am aflat că dacă vrei să dai lovitura, atunci patru aşi de aceeaşi parte a baricadei fac mai mereu legea. Una peste alta, când ai de partea ta cifra patru, atunci poţi fi sigur că este vorba despre stabilitate, siguranţă şi ambiţie.

Subiectele pe care le prezintă zilnic tinerele fete Raluca, Diana, Sabrina si Diane ţin capul de afiş al programelor româneşti de televiziune. De luni până vineri, de la ora 16.30, poţi afla tot "Ce gandesc femeile". Acest lucru a dat de gândit multora de-a lungul timpului, în special reprezentanţilor sexului puternic.

Drept pentru care nu ar trebui să mire pe nimeni că Prima TV a decis să pună în prima linie patru fete, ca oricare altele la prima vedere, dar dornice să facă din normalitatea vieţii de zi cu zi un veritabil spectacol de informaţie şi de culoare. Şi nu trebuie niciun moment uitat că fetele despre care vorbim au de partea lor, şi tinereţea, şi frumuseţea, şi dorinţa de a împărtăşi experienţele comune de viaţă cu oricine e dispus să accepte.

Cu tipologii diferite, Diane, Sabrina, Diana şi Raluca aduc în faţa publicului subiecte dintre cele mai diverse, variind de la ceea ce li se întâmplă chiar lor până la ştirile zilei.

Diane, „Berbecul" trupei, declară că se simte excelent cu echipa. Ea este artista grupului, îi place sculptura, prelucrează metalul şi realizează bijuterii. În acelaşi timp, ca să rămână feminină cochetează cu baletul. Este mereu plină de iniţiativă şi extrem de activă.

Sabrina, năcută în Zodia Fecioarei, e cuminţica echipei. Fire paşnică, se declară pasionată de gătit, chiar specialistă a bucătăriei japoneze după a traversat, de câteva ori până azi, mări şi ţări pentru a ajunge în Ţara Soarelui Răsare. Iar elementul surpriză ţine de faptul că mai nou studiază chitara hawaiană, ukelele.

Diana este,de departe, „explozia solară" a trupei. Nici nu e de mirare, dat fiind că e născută în zodia Taurului. Se declară atrasă de lectură, ba chiar de-a dreptul îndrăgostită de Franz Kafka. Atunci când prinde câteva clipe libere , e atrasă şi de analiza celor din jurul ei, cu precădere a oamenilor inteligenţi, de la care vrea să fure cât mai repede şi cât mai multe. Din CV-ul ei nu lipseşte nici amănuntul conform căruia a practicat karate timp de zece ani. Aviz amatorilor!

În fine, „Săgetătorul" grupului poartă numele de Raluca. Atrasă de pictură, în special de tema aranjamentelor florale. Fosta sa colegă de liceu, Diane, i-a indus această pasiune cu mai bine de doi ani în urmă când i-a dăruit tot echipamentul unui pictor profesionist. Afirmă că muzica şi cei din jurul ei îi oferă energia necesară vieţii de zi cu zi, fiind mereu apreciată pentru umorul de care dă dovadă.

Aşadar, doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, joi, 10 aprilie, de la ora 19.00, la Ceainăria Adevărul din Strada Doamnei nr. 27 - 29, aveţi întâlnire cu cele patru tinere zeiţe ale fenomenului tv! Vizionare plăcută, tuturor!

FotoJet jpg
8 boca arsenie  jpeg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg