Dică, moftul lui Meme Stoica

Ultima actualizare:

CITEŞTE ŞI

Nicolae Dică, propus la Dinamo

Dică, dat afară şi de la Manisaspor

Dică vrea înapoi la Steaua: "Mai pot face faţă în Ghencea"

"Am mai zis-o, era normal să vreau să revin la Steaua. Chiar am discutat cu Meme şi cu nea Marius şi, în mare parte, ne-am pus de acord.Meme Stoica e ca un tată pentru mine şi sunt bucuros că s-a gândit din noula mine. Revin la Steaua cu gândul de a îmbrăca din nou şi tricoul primei reprezentative", a declarat ieri Nicolae Dică.

"Dică nu va mai fi ce a fost, că au trecut nişte ani peste el. De-asta vine până în vară şi apoi mai vedem", a explicat şi patronul Gigi Becali, lăsând să se înţeleagă că nu a fost tocmai încântat de repatrierea lui Dică.

Relaţiile dintre Nicolae Dică şi Gigi Becali s-au răcit imediat după plecarea lui Mihai Stoica la Unirea Urziceni. "El joacă aşa, la marele talent. Are numai fiţe în cap, mai mult încetineşte jocul", obişnuia să spună Becali despre atacant.

Despre întoarcerea lui Dică la Steaua s-a mai vorbit şi în ianuarie 2009, dar atunci atacantul a fost refuzat categoric de patron. "L-am întrebat pe Lăcătuş şi mi-a spus: <<Îl luam, dă-l încolo, că a fost al nostru>>. Eu i-am spus că nu vreau să-l luam ca să îl ajutam pe el, ci ca să ne ajutam pe noi. Lăcătuş mi-a spus că e cam greu să prindă echipa", povestea atunci Becali.

A jucat în Italia, Grecia şi Turcia

* în vara lui 2008 a plecat la Catania Calcio în schimbul a două milioane de euro, dar italienii au şi acum o datorie de 700.000 de euro către Steaua.

*  în vara lui 2009 a fost împrumutat la Iraklis Salonic, unde a jucat 13 meciuri şi a dat trei goluri.

* la începutul lui 2010 a ajuns la CFR. Fără să rupă gura târgului, a câştigat eventul. A jucat 11 partide în Liga I, fără să marcheze.

*  în vara lui 2010 a ajuns la Manisaspor, de unde a fost dat afară săptămâna trecută. În Süper Lig a bifat cinci meciuri, fără gol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net