Din cioban, «monstru» în Germania

Ultima actualizare:

    În timp ce vindea ziare din uşă în  uşă, pe această stradă, Florin  Moldovan a pătruns în casa  victimei
În timp ce vindea ziare din uşă în uşă, pe această stradă, Florin Moldovan a pătruns în casa victimei

Florin Moldovan, un cioban originar din comuna braşoveană Mândra, a plecat în Germania la sfârşitul lunii februarie, împreună cu un alt prieten din copilărie, Eugen Gunea.

S-au angajat amândoi ca şi curieri de presă. Într-o dimineaţă, în timp ce vindea ziare din uşă în uşă, Florin a nimerit la o locuinţă în care, Janine, o fetiţă de 11 ani era singură.

A intrat peste ea în casă şi a violat-o cu sălbăticie minute în şir. A plecat apoi ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cu ultimele puteri, Janine şi-a sunat mama care era la serviciu.

Îngrozită, femeia a anunţat imediat poliţia care l-a prins pe Florin în numai câteva ore. S-au folosit de câinii poliţişti care imediat i-au dat de urmă după mirosul lăsat de acesta pe hainele şi corpul micuţei.

Câinii s-au oprit iniţial la Eugen Gunea, prietenul violatorului, însă acesta le-a povestit anchetatorilor că Florin Moldovan este cel care a venit acasă murdar de sânge.

Vecinii din Braşov ai lui Florin spun că tânărul a mai încercat să violeze o fată de 13 ani în localitatea natală. „A intrat pe geam în casa ei şi a încercat să o convingă să se culce cu el, dar nu a obligat-o până la urmă. Eu îl omoram dacă era vorba de fata mea", a spus Alexandru Ruxandra.

Florin Moldovan şi-a recunoscut fapta încă de la început, spunând că a fost un gest spontan. Copila violată urmează acum un tratament psihiatric intensiv pentru a trece peste trauma suferită.

Conform legii germane, Florin Moldovan riscă o pedeapsă cu închisoarea de 15 ani, însă intră şi sub incidenţa unui act legislativ mai tolerant cu tinerii, conform căruia ar putea fi condamnat la doar 10 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net