Divorţează de Albertina pentru ea ?

simeon stalpnicul png

Ştirista postului naţional de televiziune, Albertina, şi Ştefan Lungu divorţează după patru ani de mariaj. O veste şocantă pentru apropiaţii lor, căci păreau a forma un cuplu solid. Surse din cercul de prieteni ai celor doi susţin că mărul discordiei ar fi vedeta Antenei 1, Anca Rusu.

Citeşte şi:

Albertina Ionescu nu suferă de "vedetism"

Albertina şi-a lansat o colecţie de genţi

Albertina îşi vinde casa

Fostul consilier de imagine al Elenei Udrea a fost văzut în ultimele săptămâni în compania Ancăi Rusu, şarmanta ştiristă a postului Antena 1: „Eu şi Anca suntem foarte buni prieteni, ne vedem des, dar nu avem o relaţie", a declarat Ştefan Lungu pentru Click!, vizibil stânjenit de întrebare.

De cealaltă parte, Albertina, vedeta TVR de care Ştefan vrea să divorţeze repede şi fără complicaţii, a evitat să-şi acuze soţul: „Nu comentez, Ştefan este liber să facă ce vrea!". Ştefan (34 de ani) şi Albertina (28 de ani) s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, iar în anul 2006 şi-au jurat credinţă veşnică.

Gurile rele spun că Ştefan ar fi fost singurul bărbat din viaţa ei. După cum stau însă lucrurile, nu va fi însă şi ultimul, căci Ştefan este chitit să redevină burlac, primul termen al procesului de divorţ fiind stabilit pe data de 3 decembrie.

Ştefan a părăsit deja căminul conjugal şi ţine morţiş ca divorţul să se pronunţe cât mai repede. Pentru a simplifica lucrurile, el a depus deja la judecătorie un act prin care îi cedează Albertinei şi partea lui din vila de la Corbeanca, în valoare de 250.000 de euro, luată pe credit bancar comun.

În plus, am aflat că Lungu este chitit să nu ducă nici o altă femeie la altar, aşa că aviz amatoarelor: „Am avut un mariaj frumos cu Albertina, dar nu am de gând să mă mai însor niciodată. Căsnicia pur şi simplu nu e pentru mine. Îmi doresc un copil, iar la un moment dat voi face unul, dar nu mă voi căsători cu mama copilului meu".

Anca Rusu, singură de un an

Tânăra de 24 de ani a prezentat ştirile la GSP TV până în luna martie a acestui an, când a fost adusă în echipa Antenei 1. De o lună, tânăra prezintă în fiecare sâmbătă şi duminică Observatorul orei 19.00.

Anca a fost căsătorită timp de doi ani cu Ovidiu Rusu, fostul director al postului Prima Tv Suceava, de care a divorţat la începutul anului trecut.

Ştefan Lungu şi vedeta TVR au fost căsătoriţi patru ani

Albertina şi Ştefan s-au cunoscut în anul 2000, ambii lucrând la acea vreme în TVR. După şase ani de relaţie, cei doi s-au căsătorit la Palatul Snagov, în prezenţa a peste 300 de persoane.

După doar patru ani, Albertina şi Ştefan au decis să divorţeze, motivând că nu mai sunt compatibili, iar relaţia lor nu mai are nici un viitor: „Albertina va fi mereu importantă în viaţa mea. Chiar dacă ne despărţim, vom rămâne buni prieteni şi voi fi mereu lângă ea când va avea nevoie. Este o femeie specială, care a ştiut să mă facă fericit", a declarat fostul consilier al Elenei Udrea, pentru Click!

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
carutas vs renault zoe captura video tik tok
accident trecere de pietoni
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg