«Doamna Bonux» a renunţat la divorţ

Magda Catone a retras cererea de divorţ FOTO: Sever Gheorghe
Magda Catone a retras cererea de divorţ FOTO: Sever Gheorghe

S-au bălăcărit aproape un an prin ziare şi până la urmă au rămas tot împreună. Telenovela din familia actorilor Magda Catone şi Şerban Ionescu a luat sfârşit ieri. Cel puţin din punct de vedere juridic. Doamna «Bonux» şi- a retras cererea de divorţ intentată în luna martie 2010.

Citeşte şi:

Ionescu şi Catone se împacă astăzi?

Şerban Ionescu a iertat-o pe Magda Catone: «Poate ne vom împăca»

9 divorţuri cu scandal au zguduit lumea vedetelor

Şerban Ionescu nu mai divoţează de Magda: «Mai avem multe de împărţit»

Acuzaţiile au curs din ambele părţi. Actriţa spunea despre soţul ei, actorul Şerban Ionescu, fără nici o perdea, că stă cu orele la băutură şi că vine acasă cu sămânţă de scandal. În paralel, el o acuza că îl înşeală cu un bărbat mai tânăr.

De fapt, acesta ar fi fost adevăratul motiv pentru care Magda Catone a dorit să pună punct căsniciei care durează de 27 de ani. Primul termen al procesului de divorţ, care a avut loc în octombrie, i-a găsit pe cei doi certaţi, însă Şerban Ionescu s-a opus atunci divorţului, pe motiv „că nu am nevastă de lăsat!”.

Din acest motiv, instanţa le-a acordat un termen de gândire de trei luni, ţinând cont că ei au şi un băieţel, pe  Carol, în vârstă de 14 ani.

Miercuri, în mare secret, în jurul orelor 14.00, cu o întârziere de 6 ore, Magda Catone şi-a făcut apariţia la Tribunalul Bucureşti. Fără să scoată vreun cuvânt şi fără să i se mişte un muşchi pe faţă, actriţa a intrat în biroul unui judecător împreună cu avocatul familiei.

simeon stalpnicul png

Când toată lumea se aştepta să se pronunţe divorţul, iată că actriţa a revenit la sentimente mai bune şi a depus o declaraţie prin care a anunţat că renunţat la proces.

Şerban poate face recurs în termen de15 zile, dar mai mult ca sigur că nu se gândeşte decât să-şi reîntregească familia. Actriţa, devenită cunoscută în urma reclamei la detergentul Bonux, a plecat la fel de tăcută cum a venit însă, de această dată, pe uşa din spate, încercând să scape de întrebările şi bliţurile jurnaliştilor.

Doamna«Bonux» nu a mers direct acasă, ea oprindu-se pentru ceva timp la bancă, unde a zăbovit preţ de un ceas.

Vezi în Media Center fotografii cu Magda Catone de la Tribunal!


    Magda Catone a retras cererea de divorţ FOTO: Sever Gheorghe
Magda Catone a retras cererea de divorţ FOTO: Sever Gheorghe

El despre ea

“Când am prins-o cu altul, mi-a zis că divorţează şi a aruncat chestia asta, că femeia la nervi aruncă tot felul de tâmpenii, că sunt beţiv şi curvar, şi violent. Îţi dai seama că dacă o prindeam în casă nu mai existau nici el, nici ea?! Am prins nişte SMS-uri, că proasta a uitat să şi le şteargă”, a declarat Şerban, la “Happy Hour” (Pro Tv).

La câteva zile, actorul a răbufnit: “S-a dat în stambă. Acum s-a văzut, vă daţi seama că pe acest individ nu l-a găsit ieri, nu l-a ţinut în epubretă, l-a făcut mare şi acum îl soarbe. Ce să mai vorbim, curva rămâne curvă!”.

Ea despre el

Apropiaţii celor doi spuneau că divorţul era iminent, Magda ajungând la capătul răbdării. Şerban, unul dintre cei mai tari actori români ai momentului, nu este nici pe departe un familist convins.

Acesta obişnuia de ani buni să bea câte un păhărel în plus, iar când ajungea acasă îi găsea Magdei nod în papură. Însă, pentru că l-a luat din dragoste, actriţa a înghiţit adesea în sec, iertându-i atât băutele cu băieţii, cât şi scandalurile. Mai mult, Şerban obişnuia să plece de acasă cu zilele, fără să dea prea prea multe explicaţii, când intra pe uşă.

Şi-a înşelat soţul cu un bărbat mai tânăr

Magda Catone a reuşit să-şi scoată soţul din minţi, când au apărut poze în ziare, distrându-se de ziua ei cu un bărbat mult mai tânăr. Şerban avea cunoştinţă de prezenţa acestuia în viaţa Magdei de acum doi ani, când a prins-o cu sms-uri de la presupusul amant: „Am rugat-o să nu se afişeze cu el, dar nu mi-a ascultat sfatul”: Cu toate că a fost încornorat, Şerban tot nu a vrut să divorţeze de femeia alături de care trăieşte de aproape trei decenii.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia