Doar Loto 6 din 49 ne mai scapă de sărăcie

simeon stalpnicul png

Nici o duminică fără bilet la Loto. Românii nu renunţă la viciul jocului de noroc fiindcă e criză.

Dimpotrivă, ei îşi pun toate speranţele în cele şase numere care le pot aduce 5,3 milioane de euro, bani gheaţă. Pentru cei mai mulţi această sumă e sinonimă cu un trai lipsit de griji.

Cei care nu mai cred în potul cel mare spun că se mulţumesc şi cu sume mici.

„Premiul cel mare e pentru ăştia de la Securitate, din Armată. Eu joc să nimeresc cinci numere. Nevastă-mea a câştigat cu cinci numere, dar acum zece ani. Cred că de data asta o să-mi iasă şi mie", ne-a spus, ieri, înainte de extragere, Dan Staut (56 de ani). Ultimul pot, la categoria I, a fost adjudecat pe 7 martie 2010. Atunci un român s-a ales cu 1,7 milioane de euro.

A câştigat 7 milioane € şi le-a donat

George Sturt (77 de ani) e un englez care a renunţat cu uşurinţă la potul cel mare de la Loto (7 milioane de euro), în favoarea rudelor şi prietenilor. Britanicul a fost afectat de moartea soţiei sale Maureen şi nu a găsit nici un motiv să păstreze banii.

simeon stalpnicul png

„Dacă Maureen ar fi fost în viaţă, am fi mers împreună într-o croazieră. În acest caz, prefer să dau aceşti bani celor care au nevoie de ei", a spus bărbatul, citat de newsoftheworld.co.uk.

«Şi eu m-aş gândi la cei amărâţi»

Dan Anghel, 55 de ani «Dacă aş lua marele premiu, primul lucru pe care l-aş face ar fi să scap de datoriile pe care le am la bancă. Apoi, neapărat, plec în vacanţă pe Coasta de Azur. Îmi doresc demult să ajung acolo.»

simeon stalpnicul png

Gheorghe Tinel, 46 de ani «E vorba de hazard şi de întâmplare. Dacă nu joci, nu ai cum să câştigi. Nu ştiu ce o să fac cu banii, dar o să vă spun sigur după. Probabil că o să mă gândesc şi la cei din jurul meu care au nevoie de ajutor.»

simeon stalpnicul png

Dan Staut, 56 de ani «Nu vreau cele 5,3 milioane de euro, că alea nu-s pentru noi. Mă mulţumesc să ghicesc cinci numere. O să-i investesc cu cap şi o să donez o parte dintre ei, căci aşa e creştineşte, să ajuţi şi pe alţii

simeon stalpnicul png
andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg