Doctor Monica Pop: «Viaţa Alexandrei a fost pusă în pericol»

Ultima actualizare:

    Dr. Monica Pop
Dr. Monica Pop

Doctorul Monica Pop a explicat în emisiunea lui Cătălin Măruţă prin ce a trecut Alexandra Stan, din punct de vedere medical şi care sunt riscurile la care se expune aceasta.

Monica Pop a afirmat că nu i se pare deloc de înţeles ce a făcut Marcel Prodan şi că este de părere că acesta ar trebui să vorbească despre cele întâmplate şi să ofere o explicaţie pentru gestul său.

"Marcel Prodan mi se pare că domnul Prodan se situează pe cea mai joasă scară, din moment ce a făcut aşa ceva. Cred că este un bărbat de bărbat pentru că nici măcar nu apare să explice ce s-a întâmplat. Ar trebui să apară şi să se disculpe într-un fel pentru ceea ce s-a întâmplat acolo. Nu cred că cineva poate să tolereze ceea ce s-a întâmplat, în nici un caz ea şi nici măcar societatea civilă", a spus aceasta.

Doamna doctor a declarat că ceea ce i s-a întâmplat Alexandrei este foarte grav, mai ales din punct de vedere medial, aceasta expunându-se unor riscuri foarte mari în următoarea perioadă.

"Oricum, este mult mai grav ceea ce s-a întâmplat, din punct de vedere medical. Dacă această bătaie a fost urmată de comoţie, există riscuri foarte mari de a face hematom în doi timpi,care să îi pună viaţa în pericol. Nu se va putea spune niciodată că se află în afara oricărui pericol. În plus, din punct de vedere oftalmologic, ceea ce a păţit ea poate avea urmări grave. Peste ceva timp, este în pericol de a face dezlipire de retină. Fata asta a trecut pe lângă moarte", a spus aceasta.

CITEŞTE ŞI:

FOTO Alexandra Stan, bătută crunt de manager, a fost dusă de urgenţă la spital. Primele ei declaraţiiEXCLUSIV Şi-a lăsat nevasta acum 2 ani ca să fie cu AlexandraManagerul bătăuş aproape a băgat-o în mormânt! Alexandra Stan a încercat să se sinucidăAlexandra Stan, audiată de poliţişti pe patul de spitalImpresarul bătăuş al Alexandrei Stan s-a ales cu dosar penalEXCLUSIV Ce spun medicii despre starea Alexandrei Stan. Vedeta este consiliată psihologicPsihologii despre Alexandra Stan: «O victimă e o persoană care crede ca nu mai are demnitate, ceea ce a păţit şi Alexandra»Ce spune tatăl Alexandrei Stan despre bătaia încasată de fiica lui de la impresarMama Alexandrei Stan, în stare de şoc: «Fata mea era sclavă»Alexandra Stan a fost vizitată de fani: «Sunt foarte fericită»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net