Doi români, arestaţi în Bucureşti şi extrădaţi în Spania pentru crimă

Autorităţile române au arestat în Bucureşti doi din cei patru cetăţeni români puşi sub urmărire şi captură internaţională ca autori ai morţii agentului de pază Jose Antonio Jimenez, de 32 de ani, pe care l-au bătut cu brutalitate după ce acesta i-a surprins furând cupru la o fabrică din Marchena (Sevilla), scrie ABC de Sevilla.

Unul dintre cei doi a fost extrădat în Spania, fiind încarcerat la Madrid, iar al doilea urmează a fi extrădat în zilele următoare. Cei doi arestaţi, asupra vinovăţiei cărora nu mai planează dubii după probele de ADN recoltate de la locul crimei, au fost identificaţi ca Adrian D., 21 de ani şi Cancea M.L., 23 de ani. Primul dintre ei a fost arestat de peste 20 de ori în Spania, pentru violenţă, leziuni, dar şi pentru agresiune sexuală, în timp ce al doilea are la activ zece arestări. Majoritatea arestărilor au fost în provincia Sevilla, pentru furt calificat, dar de fiecare dată au fost lăsaţi în libertate.

Al treilea român, lăsat în libertate, a dispărut iar

Cei doi tineri români profitaseră de lentoarea cu care avansa ancheta în cazul crimei şi au părăsit Spania, refugiindu-se în România, la Bucureşti. Odată confirmate însă analizele probelor biologice recoltate de la locul crimei, pe numele celor doi a fost emis un ordin internaţional de arestare, care a dat roade la scurt timp.

Potrivit investigaţiei, în agresiunea mortală asupra agentului Jose Antonio Jimenez au participat minim patru persoane, din care trei au lăsat la faţa locului probe biologice. Doi dintre ei au fost arestaţi acum în România, iar al treilea, Stanciu I., de 32 de ani, a fost arestat luna trecută într-un sat din Valencia, dar a fost lăsat, inexplicabil, în libertate, iar acum i s-a pierdut urma.

Citeşte pe adevarul.es cum s-a petrecut crima pentru care sunt judecaţi acum românii.

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
george burcea in rolul lui lurch jpg
anisia gafton jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
cub brigitte pastramă png
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Un alt tanc T-90M, „mândria” lui Putin, distrus în coloană  Foto: Captură video
image
image
image
image
cub liviu dragnea png
Brasov 1 jpg
dan negru mihaela tatu jpg
cub niculae bădălău png
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
Mersul trenurilor Brasov Bucuresti jpg