Doi suspecţi arestaţi la Torino în cazul uciderii tânărului de 15 ani

Ultima actualizare:

    Cei doi consumaseră băuturi alcoolice
Cei doi consumaseră băuturi alcoolice

Poliţiştii italieni au arestat, marţi seară, doi suspecţi în cazul uciderii adolescentul de origine română George Munteanu, înjunghiat mortal pe 30 ianuarie, într-un parc din oraşul italian Torino, transmite Agerpres.

Suspecţii, doi fraţi în vârstă de 17 şi respectiv 26 de ani, cetăţeni români, au fost prinşi în locuinţa mamei lor din localitatea Nichelino, o suburbie a oraşului Torino. În momentul în care au intrat poliţiştii în casă, cei doi stăteau ascunţi într-o cameră, cu lumina stinsă, relatează agenţia italiană de ştiri AGI, citând informaţiile furnizate de anchetatori.

Poliţiştii nu au găsit deocamdată arma crimei şi nici nu au stabilit cu certitudine care dintre suspecţi i-a aplicat lovitura mortală lui George Munteanu, conform aceleiaşi surse.

Tinerii arestaţi sunt originari din Bacău. Cel mai mare se află de trei ani în Italia şi lucra ca zugrav, iar cel mai mic a venit în urmă cu 10 ani, odată cu mama lui, care mai are încă trei copii şi trăieşte în concubinaj cu un italian, au mai precizat anchetatorii.

La identificarea suspecţilor au ajutat şi nişte imagini surprinse de camerele de supraveghere de pe stradă, cu puţin timp înainte de crimă, în care apar cei doi fraţi.

Marţi au fost făcute publice şi concluziile necropsiei, care arată că George Munteanu a primit două lovituri de cuţit în zona gâtului, dintre care una i-a atins jugulara, provocând decesul.

George Munteanu, un adolescent de origine română în vârstă de 15 ani, a fost înjunghiat mortal, în seara zilei de 30 ianuarie, după o ceartă cu un grup de tineri, într-un parc din oraşul italian Torino. Imediat după atac, băiatul, care încă trăia, a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la cel mai apropiat spital, însă a murit înainte să ajungă la camera de gardă, din cauza unei răni profunde la gât.

Potrivit declaraţiilor martorilor, băiatul a avut un conflict cu un alt tânăr, care întâi i-a cerut o ţigară, apoi a încercat să-i fure telefonul mobil şi în cele din urmă a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în gât.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net