Doi tineri clujeni au reuşit să fure din casa unei femei 55.000 de euro (VIDEO)

Vezi video pe adevarul.ro

În urmă cu cinci zile, H. Lorant, de 23 de ani, alături de L. Lorant, de 32 de ani, au pătruns în casa clujencei Cristina V., de unde au sustras suma de 55.00 de euro. Femeia a alertat poliţiştii, care după o serie de cercetări i-au descoperit pe cei doi.Explicaţia femeii pentru care ţinea o asemenea sumă de bani în casă: i-a scos din bancă pentru cumpărarea unei locuinţe.

„Ca urmare a probatoriului administrat în cauza, s-a dispus inceperea urmăririi penale faţă de cei doi suspecţi, H. Lorant fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat cu consecinţe deosebit de grave şi L. Lorant, pentru complicitate la infracţiunea de furt calificat cu consecinţe deosebit de grave. În cauză s-a reuşit recuperarea prejudiciului creat”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, cei doi au fost reţinuti pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentaţi în cursul zilei de azi cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Cluj-Napoca.

cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
shutterstock 165207755B jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cabral dominicana jpg
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
foto1 la sfinxB jpg
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO