Dolha, «curăţat» de apărare de 4.000 €

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fundaşii lui Dinamo i-au scos din buzunar portarului lor, în anul 2010, o sumă consistentă. În 21 de partide jucate pentru Dinamo în 2010, Dolha a primit gol în 17 dintre ele, ratând bonusurile pe care le avea prevăzute în contractul cu Dinamo.

„Rambo" din „Ştefan cel Mare" nu este chiar atât de puternic, financiar vorbind. Portarul de 31 de ani este unul dintre cei mai nepăstuiţi jucători ai „câinilor" la încasatul banilor.

A ajuns la restanţe de până şi la cinci luni, şi nici sănătatea nu i-a dat motive de satisfacţie. Dolha a stat pe tuşă patru luni după ce s-a operat la umăr şi a trecut ceva vreme până l-a convins pe Andone că merită să reintre între buturi.

Problema este că nici colegii nu l-au ajutat pe Ema să aibă o viaţă mai bună. Goalkeeperul roş-albilor are stipulată o clauză în contract conform căreia va încasa 250 de euro la fiecare partidă în care reuşeşte să păstreze poarta intactă.

Citeşte şi:

Dinamo şi Timişoara au predat estetica urâtului: 0-0 - VIDEO

Dinamo a reuşit să învingă cu 4-2 pe terenul Victoriei Brăneşti

Cătălin Munteanu: "Ne-am dat viaţa pe teren"

DINAMO 2, fabrica de fotbalişti!

Prime în porci şi curcani ca să bată Dinamo

Cum defensiva lui Dinamo a fost, în unele cazuri, şi de cascadorii râsului, e mai mult vina apărătorilor că Dolha a ratat o sumă importantă. Mai exact, 4.250 de euro, pentru că, în tot anul 2010, în partidele în care a stat Ema în poartă, doar patru dintre ele s-au încheiat la „zero" în dreptul golurilor primite, în 17 jocuri Dinamo primind măcar un gol.

Clauza este valabilă şi pentru campionat, şi pentru Cupa României. Cei 4.250 de euro pot fi trecuţi la „mărunţişuri" de portarul „câinilor". Cea mai mare bătaie de cap i le-au dat restanţele financiare. În cele cinci luni în care nu a fost plătit, Dolha a trăit din economii.

Faptul că goalkeeperul de 31 de ani nu şi-a mai primit banii de atât de mult timp ar fi fost o tactică din partea conducerii. Acţionarii ar fi dorit astfel să-i forţeze mâna lui Dolha să-şi depună memoriu, pentru a deveni liber de contract, şefii împuşcând doi iepuri dintr-o lovitură: ar fi scăpat şi de datoriile din urmă, şi de un salariu deloc de neglijat al lui Ema.

I s-a redus salariul cu 60.000 €

Dolha nu şi-a încasat drepturile salariale la timp nici măcar după ce a acceptat să primească mai puţin bani, anual. Când a venit la Dinamo, în vara lui 2008, portarul a semnat pentru un contract de 180.000 de euro.

simeon stalpnicul png

În urma problemelor financiare de care s-au lovit „câinii" în ultimul timp, Ema a acceptat o reducere cu 60.000 de euro a remuneraţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
dani vancu buncar instagram jpg
Ofițeri români, înainte de Primul Război Mondial (© Library of Congress)
Destinații de plajă toamna în Europa Colaj
limbi depositphotos1 jpeg
1 comoara adancuri jpg
test pahar1 jpeg
stat bloc romania jpg
parfum istcok jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net