Dolha n-a dormit toată noaptea de supărare!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După fluierul de final, Dolha s-a prăbuşit pe gazon şi a izbucnit în lacrimi. Colegii săi, în frunte cu Moţi l-au îmbărbătat, iar Kone şi N’Doye l-au dus în faţa galeriei care i-a scandat numele minute în şir.

Pe drumul spre vestiare fostul portar şi actualul manager sportiv al roş-albilor, Florin Prunea, a discutat părinteşte cu el, încercând să-l calmeze.

În vestiar, toţi i-au fost alături, iar de la Bucureşti, mesajele de încurajare curgeau pe bandă rulantă. Marius Niculae şi Cristi Munteanu, care nu au făcut deplasarea la Cluj, au ţinut să-i fie alături.

Însă, pe Dolha părea că nimic nu-l poate opri să intre în depresie şi, la nervi, a ţipat că vrea să plece pentru că nu mai suportă presiunea. În cele din urmă a fost calmat, însă Cristi Borcea nu l-a iertat.

Golurile CFR-ului au fost făcute cadou de Dolha. El nu mai poate să apere cu Steaua, nici măcar la echipa a doua nu mai are loc. Mereu e alb. Acum e ud tot, face pe el! Dolha nu e portar, pe postul ăsta trebuie să ai curaj", a tunat Borcea.

Ieri, se pare că şi şeful dinamovist s-a mai calmat, dar în derby, locul lui Dolha va fi luat de Cristi Munteanu. "Babicu" e prima opţiune pentru a apăra în meciul cu Steaua, George Curcă, al treilea portar din lot, nefiind luat în calcul pentru că nu are experienţă.

După ce în partida cu CFR nu a fost inclus în lot din cauza unei accidentări mai vechi, un junghi intercostal care l-a chinuit trei zile, acum "Babicu" şi-a revenit complet şi de ieri se antrenează normal.

”La primul gol nu i se poate imputa nimic. Şi eu aş fi procedat la fel. La golul doi a fost şi ghinion fantastic.” Florin Prunea, manager sportiv

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net