Dolha revine la locul coşmarului

Ultima actualizare:

28 martie, o zi pe care Ema nu o va uita uşor. A părăsit accidentat terenul de la Urziceni, îşi dislocase umărul, Vasile Turcu, fostul acţionar, îl desfiinţa la vestiare, numindu-l „un gunoi, un pişat", iar preşedintele LPF, Dragomir, spunea că portarul doar se preface lovit pentru a nu intra şi în gura fanilor.

Dar, după două zile, Ema a fost operat şi singurii care l-au susţinut au fost colegii. Au urmat multe luni de recuperare şi certuri cu şefii. Pentru că doreau să scape de el, l-au pus să semneze micşorarea salariului, el având 160.000 de euro, nu a acceptat şi au început şicanele.

Nimeni dintre oficiali nu l-a mai băgat în seamă, a fost nevoit să-şi plătească singur programul de recuperare, după care nu i s-a mai livrat salariul. Totul pentru a rupe contractul şi a scăpa de el.

În cele din urmă, a acceptat o reducere cu 40.000 de euro, dar nici aşa conducătorii nu au fost mulţumiţi. Măsura? Nu i-au mai dat leafa timp de patru luni. Nu şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, ci a continuat antrenamentele cu preparatorul fizic şi a revenit la echipa a doua.

A jucat trei meciuri la „satelit" şi cum Curcă a gafat constant, iar Naumovski e lipsit de experienţă, Ema a primit o şansă cu Ceahlăul, pe care n-a ratat-o.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net