Dorel Stoica: "Steaua a fost un simplu loc de muncă"

Dorel Stoica jpeg
Dorel Stoica

Mijlocaşul defensiv al Stelei, Dorel Stoica, anunţat marţi la Universitatea Craiova de preşedintele executiv al clubului craiovean, Silvian Cristescu, a declarat pentru site-ul oficial al clubului din Bănie că "Steaua a fost un simplu loc de muncă" pentru el.

"Nu voi participa azi la antrenament. Sper ca în aceste zile să se hotărască soarta mea. Oricum, dacă va fi să revin la Universitatea, voi veni cu sufletul. Am spus şi când am mers la Steaua. Prima opţiune pentru mine a fost Universitatea Craiova şi a doua domnul Piţurcă, nu Steaua. Am mers la Steaua pentru domnul Piţurcă. Am spus, pentru dânsul mergeam şi în liga a doua, dacă nu se rezolva cu Universitatea", a declarat Stoica.

"Mă repet, dacă va fi să revin la Universitatea o voi face cu toată dragostea şi aş fi mândru să fiu iar antrenat de domnul Piţurcă. Am iubit această echipă de mic copil, am jucat cinci ani, în care am fost chiar şi căpitan, nu se uită prea uşor acest lucru. La Steaua, în această periodă, a fost un simplu loc de muncă. Regret însă că se spun unele lucruri urâte despre mine. Nu am minţit fotbalul niciodată. Am avut şi meciuri mai slabe, dar ori de câte ori am intrat pe teren, am făcut tot posibilul să ajut echipa acolo unde am fost cât mai bine. Orice jucător trece şi prin momente mai puţin plăcute şi consider că din această cauză jocul meu nu a fost unul dintre cele mai bune", a ţinut să precizeze mijlocaşul.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
soldati rusi
masina lovita de tren FDOTO ISU Vaslui jpg
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg