Dorinel: «În 5 ani vreau să antrenez în Germania»

Ultima actualizare:

    Dorinel e cel mai fericit  om alături de soţia,  Simona, şi fiica Bianca
Dorinel e cel mai fericit om alături de soţia, Simona, şi fiica Bianca

Dorinel Munteanu, jucătorul cu cele mai multe selecţii la naţională, a dezvăluit pentru Click! că a trecut prin momente grele după ce a fost acuzat de blaturi de Penescu şi Porumboiu, dar şi-a găsit liniştea la Oţelul, cu care a venit câteva zile la Poiana Braşov pentru a pregăti returul.

După ce a rezolvat conflictul cu suporterii, "Munti" îşi propune să mai stea doi ani la Galaţi, timp în care să facă o echipă care să se bată la cupele europene.

Mai citeşte:

Dorinel Munteanu: "Ochiroşii va exploda la Oţelul!"

Dorinel Munteanu: "Suntem departe de locurile de Europa"

Dorinel a dansat până dimineaţa

Munteanu: "Nu mă tem de adversari, dar de jucătorii mei, da!"

"Preşedintele Stan mi-a acordat încredere chiar şi atunci când am fost contestat de fani, aşa că nu am simţit nici o presiune la Oţelul. Aş putea spune chiar că Oţelul reprezintă cea mai liniştită perioadă din cariera de antrenor. Îmi doresc ca, atunci când voi pleca de aici, peste doi ani, să las la Galaţi una dintre cele mai puternice formaţii din campionat", spune Munteanu, care se află în proces cu Porumboiu şi Penescu, pe care i-a acuzat de calomnie.

„Voi dovedi că dreptatea este a mea. Deja simt că le este un pic frică pentru că la ultimul termen al procesului nu au mai recunoscut declaraţiile acuzatoare pe care le-au făcut la adresa mea, dar să nu creadă că nu sunt pregătit să înfrunt asta. Am strâns multe dovezi şi până la urmă voi câştiga", afirmă Dorinel.

Antrenorul Galaţiului spune că a fost afectat de scandalurile în care a fost implicat de cei doi foşti patroni, care l-au acuzat de „blaturi", precum şi de nereuşitele din cariera de tehnician: „Am suferit multe depresii şi, ca să mă refac, a fost nevoie să fac foarte multe drumuri în Germania, la Köln. Acolo locuieşte familia mea, iar ea m-a ajutat de fiecare dată să depăşesc momentele grele. M-a ajutat foarte mult şi Dumnezeu. Sunt un om credincios, merg des la biserică", dezvăluie fostul mijlocaş, care mai recunoaşte că a greşit când a semnat cu Steaua.

„Cred că m-am pripit atunci, dar ştiţi cum e, Steaua nu se refuză. Problema a fost în Ghencea că am avut încredere în oameni, mai bine spus în omul care m-a sunat şi mi-a garantat tot felul de lucruri. Această persoană m-a dezamăgit foarte tare. Oricum, m-am dus la Steaua pentru că n-am avut ofertă de la Dinamo", spune Dorinel.

Dorinel spune că visul său este acela de a pregăti o echipă din Germania.

„În următorii cinci ani sper să pot ajunge la un nivel care să mă recomande pentru fotbalul german. În perioada în care nu am avut angajament în România aş fi acceptat să antrenez chiar şi în Liga a III-a din Germania. Scandalurile mi-au afectat imaginea foarte mult şi a fost oarecum normal să nu prezint nici un fel de interes pentru echipele nemţeşti", afirmă Dorinel, care spune că a avut o singură ofertă de afară, din Azerbaidjan, dar a ignorat-o.

«L-aş fi susţinut pe Gică Popescu»

Tehnicianul Oţelului spune că Mircea Sandu ar trebui înlocuit de la şefia FRF.

simeon stalpnicul png

„Cred că în fotbalul românesc se impun mai multe schimbări. Ar trebui să vină cineva în locul lui Mircea Sandu. E nevoie de o curăţenie în fotbalul nostru de la vârf. Dacă Gică Popescu ar fi candidat, eu l-aş fi susţinut. L-am susţinut şi la alegerile din 2005. Clipele frumoase pe care le-am petrecut alături de el la echipa naţională nu pot fi uitate", spune Dorinel.

«Danemarca va rămâne coşmarul vieţii mele!»

Fostul mijlocaş stânga al Generaţiei de Aur a recunoscut în premieră că greşeala comisă în 2003 la meciul Danemarca-România a fost cea mai mare din viaţa lui.

"Multă vreme m-am disculpat, am crezut că nu pot fi vinovat, dar în timp am realizat că am greşit... Danemarca a egalat în minutul 95, pornind o acţiune după un corner bătut greşit de mine, iar naţionala a ratat calificarea la Campionatul European din 2004. E ca un coşmar, care încă mă mai urmăreşte şi azi. Nu am crezut niciodată că o asemenea gafă mă poate urmări atâta vreme", spune Munti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net