Dorinel Munteanu: "Demisia mea în alb e pe masa preşedintelui"

Ultima actualizare:

    Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului Galaţi, a declarat că şi-a prezentat demisia în alb şi a negat că i-ar fi dat sms-uri lui Adrian Mititelu, preşedintele Universităţii Craiova, prin care îi transmitea că nu vrea să retrogradeze echipa olteană.

Fostul internaţional a precizat că şi-a dorit enorm să câştige meciul din ultima etapă şi chiar s-a certat cu unii dintre adversari. "Mi-am dorit să câştig meciul cu Universitatea, să închei campionatul cu o victorie după un parcurs bun şi acele incidente de la meci despre care vorbea si Adrian Mititelu au venit chiar pe fondul acestei dorinţe. Îmi cer scuze faţă de Prepeliţă pe care l-am înjurat în urma unei încăierări cu un elev de-al meu, dar şi faţă de Reghecampf care a avut un schimb de replici cu Ochiroşii pe culoar, la pauză, atunci având şi eu un incident cu el", a spus Munteanu la SDport Total FM.

"N-a fost un meci strategic! Porumboiu probabil a fost supărat că a pierdut locul doi la Galaţi, în penultima etapă. Sunt şi eu într-o mare dilemă, nu ştiu ce are cu mine. I-am transmis presedintelui Marius Stan că nu este nimic adevărat din ce se spune. De altfel, demisia mea este pe biroul lui, în alb, în condiţiile în care se va găsi ceva impotriva mea", a adăugat Dorinel Munteanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net