Dorinel Munteanu: "Demisia mea în alb e pe masa preşedintelui"

Ultima actualizare:

    Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului Galaţi, a declarat că şi-a prezentat demisia în alb şi a negat că i-ar fi dat sms-uri lui Adrian Mititelu, preşedintele Universităţii Craiova, prin care îi transmitea că nu vrea să retrogradeze echipa olteană.

Fostul internaţional a precizat că şi-a dorit enorm să câştige meciul din ultima etapă şi chiar s-a certat cu unii dintre adversari. "Mi-am dorit să câştig meciul cu Universitatea, să închei campionatul cu o victorie după un parcurs bun şi acele incidente de la meci despre care vorbea si Adrian Mititelu au venit chiar pe fondul acestei dorinţe. Îmi cer scuze faţă de Prepeliţă pe care l-am înjurat în urma unei încăierări cu un elev de-al meu, dar şi faţă de Reghecampf care a avut un schimb de replici cu Ochiroşii pe culoar, la pauză, atunci având şi eu un incident cu el", a spus Munteanu la SDport Total FM.

"N-a fost un meci strategic! Porumboiu probabil a fost supărat că a pierdut locul doi la Galaţi, în penultima etapă. Sunt şi eu într-o mare dilemă, nu ştiu ce are cu mine. I-am transmis presedintelui Marius Stan că nu este nimic adevărat din ce se spune. De altfel, demisia mea este pe biroul lui, în alb, în condiţiile în care se va găsi ceva impotriva mea", a adăugat Dorinel Munteanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTVhMGQyNDBkZDBjM2M3NzJhZmUyMDlmMmFlODMzZA== thumb jpg
Banner test iq
dn1 in perioada interbelica jpg
Printesa Anne sora Regelui Charles 2 jpg
clock 650753 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net