Dorinel Munteanu la ieşirea din sediul DNA: "M-au chemat fiindcă m-au chemat"

Ultima actualizare:

    Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi a fost audiat miercuri, la Seviciul Teritorial Piteşti al DNA, în dosarul corupţiei din fotbal, în care este implicat omul de afaceri Cornel Penescu.

Dorinel a părăsit, după aproximativ o oră şi jumătate, sediul DNA Piteşti, confirmând că audierea sa de către procurorii anticorupţie a avut legătură cu Cornel Penescu, fără să precizeze însă concret despre ce dosar este vorba.

"M-au chemat fiindcă m-au chemat, este în cazul Penescu, răspund de fiecare dată când sunt chemat. Am dat doar o declaraţie, este vorba de cazul Penescu", a declarat Dorinel Munteanu la ieşirea din clădirea DNA Piteşti.

Întrebat de jurnalişti dacă audierea sa de către procurorii anticorupţie are legătură cu anumite interceptări telefonice sau sms-uri, Dorinel Munteanu a răspuns: "Să vedem ce au de interceptat şi ce este în acele sms-uri. Nu există sms-urile despre care vorbea domnul Porumboiu".

Dorinel Munteanu a mai declarat, răspunzând unei întrebări, că procurorii nu i-au spus dacă va mai fi chemat la audieri la DNA, dar că ştiu unde să-l găsească.

La întrebarea dacă a fost surprins de ceea ce a apărut despre FC Argeş, fostul jucător al echipei naţionale a răspuns: "Este un caz pe rol, iar eu am fost angajatul lui Penescu, aşa că mă aşteptam să fiu chemat aici, nu mă surprinde. Nu mi-a fost teamă".

Referindu-se la dosarul corupţiei în fotbal, Dorinel Munteanu a spus că nu prea l-a urmărit şi că nu-l interesează acest dosar.

"Nu mă intersează, procurorii pot să spună dacă se dă mită în fotbal", a afirmat Dorinel Munteanu.

Întrebat în ce relaţii este cu Cornel Penescu, Munteanu a spus că se ştie foarte bine că are un proces cu acesta şi că în septembrie este termen.

"L-am acuzat de calomnie, vom vedea ce va fi", a conchis Dorinel.

Munteanu, a declarat, marţi, la Sport.ro, că nu a primit nicio înştiinţare de convocare la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Sursa: Mediafax

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net