Dorinel Munteanu la ieşirea din sediul DNA: "M-au chemat fiindcă m-au chemat"

Ultima actualizare:

    Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi a fost audiat miercuri, la Seviciul Teritorial Piteşti al DNA, în dosarul corupţiei din fotbal, în care este implicat omul de afaceri Cornel Penescu.

Dorinel a părăsit, după aproximativ o oră şi jumătate, sediul DNA Piteşti, confirmând că audierea sa de către procurorii anticorupţie a avut legătură cu Cornel Penescu, fără să precizeze însă concret despre ce dosar este vorba.

"M-au chemat fiindcă m-au chemat, este în cazul Penescu, răspund de fiecare dată când sunt chemat. Am dat doar o declaraţie, este vorba de cazul Penescu", a declarat Dorinel Munteanu la ieşirea din clădirea DNA Piteşti.

Întrebat de jurnalişti dacă audierea sa de către procurorii anticorupţie are legătură cu anumite interceptări telefonice sau sms-uri, Dorinel Munteanu a răspuns: "Să vedem ce au de interceptat şi ce este în acele sms-uri. Nu există sms-urile despre care vorbea domnul Porumboiu".

Dorinel Munteanu a mai declarat, răspunzând unei întrebări, că procurorii nu i-au spus dacă va mai fi chemat la audieri la DNA, dar că ştiu unde să-l găsească.

La întrebarea dacă a fost surprins de ceea ce a apărut despre FC Argeş, fostul jucător al echipei naţionale a răspuns: "Este un caz pe rol, iar eu am fost angajatul lui Penescu, aşa că mă aşteptam să fiu chemat aici, nu mă surprinde. Nu mi-a fost teamă".

Referindu-se la dosarul corupţiei în fotbal, Dorinel Munteanu a spus că nu prea l-a urmărit şi că nu-l interesează acest dosar.

"Nu mă intersează, procurorii pot să spună dacă se dă mită în fotbal", a afirmat Dorinel Munteanu.

Întrebat în ce relaţii este cu Cornel Penescu, Munteanu a spus că se ştie foarte bine că are un proces cu acesta şi că în septembrie este termen.

"L-am acuzat de calomnie, vom vedea ce va fi", a conchis Dorinel.

Munteanu, a declarat, marţi, la Sport.ro, că nu a primit nicio înştiinţare de convocare la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Sursa: Mediafax

image
image
image
image
image
image
ceausescu Rockeffeler1 jpg
FotoJet (1) jpg
Laptop - frauda online FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
Screenshot 2023 12 11 133610 png
bani pusculita jpeg
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg