Dorinel Munteanu: «Nu vreau să plec de la Oţelul Galaţi»

Ultima actualizare:

Totuşi, tehnicianul liderului la zi al Ligii I susţine că şi-a găsit liniştea la echipa de la malul Dunării, motiv pentru care nici nu-i mai stă gândul la altceva.

„Nu e adevărat că aş vrea să plec de la Oţelul, aşa cum s-a spus. Îmi place la Galaţi, aici se lucrează profesionist, iar eu vreau să fac performanţă. Avem şi publicul lângă noi, chiar ţin să le mulţumesc tuturor", a precizat fostul internaţional.

În altă ordine de idei, Dorinel Munteanu se declară mulţumit cu rezultatul de egalitate înregistrat în faţa campioanei en-titre, CFR Cluj, chiar dacă elevii săi au ratat victoria în ultimele minute ale partidei de sâmbătă.

„Eu am tot spus-o în ultima vreme: mai avem şi noi foarte multe lucruri de pus la punct. Consider că am câştigat un punct în faţa celor de la CFR, dar este păcat că am primit acel gol pe final de meci. Noi am dominat jocul, dar pe final ne-am retras pentru a păstra acel avantaj minim, iar clujenii au profitat de neatenţia noastră şi ne-au egalat. Oricum, ce-a fost a fost, acum deja mă gândesc doar la meciul cu Universitatea Craiova din etapa viitoare, pe care vrem să-l câştigăm", a declarat „Munti", care n-a vrut să vorbească prea mult despre arbitrajul lui Istvan Kovacs: „Ştiţi prea bine că eu nu comentez arbitrajul. Am auzit declaraţiile unor persoane, care au spus că am fi fost avantajaţi, dar vreau să le reamintesc că şi Culio a făcut un henţ în careu, iar arbitrul n-a acordat nimic".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net