Dorite de toţi, dar înşelate de parteneri

Mihaela Rădulescu (Foto: Facebook)
Mihaela Rădulescu (Foto: Facebook)

Au lumea la picioare şi mii de bărbaţi ar face orice doar pentru a ieşi la o cafea cu ele, însă bărbaţii din viaţa lor le înşeală. Sunt sexy, frumoase şi celebre însă asta contează prea puţin pentru bărbaţii cu care-şi împart dormitorul.

Andreea Marin trece în această perioadă prin momente dificile din cauza scandalului izbucnit după ce Ştefan Bănică Jr. a fost surprins împreună cu Lavinia Pârva. Andreea Marin a declarat că ştia despre relaţia dintre Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia Pârva, dar că îi este indiferent subiectul. Se pare că fostul soţ al „Zânei", s-a lăsat vrâjit de farmecul fostei componente a trupei Spicy şi a uitat că este bărbat însurat.

Mihaela Rădulescu este una dintre prezenţele feminine care incită imaginaţia bărbaţilor din preajma ei. Femeie puternică şi hotărâtă, Mihaela a stârnit mereu pasiuni printre bărbaţi şi invidia femeilor, însă asta nu i-a adus neapărat fericirea. Fosta prezentatoare de televiziune spunea adesea că nu crede să fi fost bărbat care să n-o fi înşelat.

"Nu stiu sa numesc un barbat in viata mea care nu m-a inselat. Eu cred ca e foarte adevarat ca nu poti sa le ai pe toate. Viata mi-a demonstrat ca se poate intampla oricui, nu cred ca are legatura cu ceea ce sunt eu. Daca barbatul ala asa a facut, n-am putut sa-l opresc cu niciun fel de motiv. Relatiile de care vorbesc au fost toate relatii lungi, de 5-7 ani", a marturisit Mihaela Radulescu în cadrul unei emisiuni TV.


    Mihaela Rădulescu (Foto: Facebook)
Mihaela Rădulescu (Foto: Facebook)

Prezentatoarea emisiunii "Te vreau lângă mine", Gabriela Cristea, nu a scăpat nici ea de această "traumă". Sătulă de infidelităţile soţului, Gabriela Cristea s-a decis să pună capăt mariajului cu Marcel Toader. Vedeta Kanal D susţine că a fost înşelată de nenumărate ori de acesta.

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăguşanu şi fotbalistul Adrian Cristea s-a sfârşit după ce roşcata l-ar fi prins pe acesta că o înşela cu Tania Budi. Potrivit unor surse din anturajul fotbalistului, triunghiul amoros Bianca Drăguşanu - Adrian Cristea - Tania Budi ar fi durat aproximativ un an.

Andreea Bănică este o altă frumuseţe autohtonă care se pare că ar fi fost „trişată" de partenerul de viaţă. În 2012, Andreea declara că nu este deranjată de zvonurile care apar periodic despre presupusele infidelităţi ale soţului ei, Lucian Mitrea.

„Una mai bună ca mine nu are cum să-şi găsească. O femeie care să nu lipsească nopţile, decât pentru job, să aibă grijă de copil, de casă, de familie, să te iubească, ce poţi să-ţi doreşti mai mult?", a spus Andreea, pentru emisiunea „Poveştiri Adevărate", de la Acasă TV.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Jose Maria Gimenez la finalul partidei Uruguay Ghana se ceartă cu arbitrul Daniel Siebert. FOTO EPA EFE
locuri de munca angajari
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg