Dosar penal pentru casiera băncii din Galaţi, jefuită luni

Poliţiştii au constatat o neglijenţă din partea casierei unităţii bancare. Mai precis, aceasta nu ar fi respectat procedurile de securitate si modul de lucru cu dispozitivul de numerar cu temporizare, fixat în pardoseală. Oamenii legii s-au autosesizat şi i-au întocmit casierei dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de neglijenţă în serviciu.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi pentru a dispune cu privire la începerea urmăririi penale.

Reprezentanţii Poliţiei Române precizează că, după audierea martorilor şi vizionarea imaginilor surprinse de camerele de luat vederi amplasate în interiorul şi exteriorul agenţiei bancare, poliţiştii au format un cerc de suspecţi şi desfăşoară în continuare verificări şi investigaţii pentru identificarea şi reţinerea persoanelor implicate în eveniment.

Doi bărbaţi, purtând cagule pe faţă, au sustras, luni, 100.000 de lei noi dintr-o sucursală BRD din sud-estul municipiului Galaţi, din strada Portului.

Unul dintre ei era înarmat cu un pistol, despre care nu se ştie dacă era adevărat sau de jucărie. După ce au luat banii, ei au fugit, iar angajaţii băncii au sunat imediat la 112, apelul fiind înregistrat la 13:40, potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Tragedie Indonezia, EPA jpg
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Vladimir Putin alături de cei 4 lideri ai teritoriilor ucrainene anexate FOTO EPA-EFE
Deputatul Andrei Guruliov  Foto captură The Mirror
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png