Două milioane de euro, pe fereastră!

Ultima actualizare:

După ce au redus cu 30 la sută lefurile angajaţilor, printre care Cornel Dinu şi Florin Prunea, au studiat şi lista cu salariile jucătorilor.

Aici, au constatat cu stupoare că au o gaură de două milioane de euro. Suma exorbitantă a fost alocată transferurilor şi remunerării unor jucători care nu au prins nici măcar banca de rezerve şi privesc partidele „câinilor" din tribune.

Citeşte şi:20 de "câini" pentru amicalul cu Gaziantepspor!

Badea îl contrează pe Andone

Andone: "Meciurile de caritate nu prind în Bucureşti. Lumea e plictisită de atâtea echipe"

În situaţia de faţă se află Vranjkovici, Pekarici, Todorovski şi Maksumici. Acestora li se adaugă Laurenţiu Rus, neinclus în planurile lui Andone deşi e apt de joc, şi Helder, care a bifat doar câteva minute.

Acum, conducătorii caută cu disperare să scape de ei şi îi propun la diferite echipe din Liga I, mai ales că perioada de transferuri interne se încheie într-o săptămână.

Deja Miranda a fost cedat la Astra, acolo unde evoluase şi sezonul trecut sub formă de împrumut. Deşi la Dinamo a fost mai mult rezervă, pentru transferul său „câinii" au plătit fabuloasa sumă de 1,2 milioane €.

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net