Două surori gemene au născut în aceeaşi zi! VIDEO

Dacă tot aveau aceeaşi zi de naştere şi au împărtăşit momente importante împreună, cele două femei s-au hotărât să şi dea naştere fiicelor lor tot în aceeaşi zi şi să le crească precum două surori gemene aşa cum au crescut şi sunt şi ele.

Cristina şi Alexandra Lima au fost de-a lungul timpului foarte apropiate. După ce Alexandra s-a mutat în California şi apoi în Las Vegas, cele două surori au suferit una după cealaltă din cauza distanţei şi ajunseseră să îşi scrie 27 de mesaje pe zi.

Toată lumea a fost uimită de puternica legătură dintre ele.

"Eu am fost prima care a aflat că sunt însărcinată", a spus Cristina. La doar o săptămână, Alexandra afla că şi ea la rândul ei purta un copil în pântece. Amândouă urmau să nască fetiţe.

Alexandra a vrut să fie alături de sora sa geamănă în momentul special şi şi-a convins soţul să se mute înapoi în sudul Floridei.

Miercuri cele două femei au devenit mame în aceeaşi zi.

"Am vrea ca fetiţele noastre să fie la fel de apropiate ca noi, să fie ca două surori. Şi dacă o să le îmbrăcăm la fel de Ziua Recunoştinţei, o să fie un fel de bonus", a spus Cristina.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
Greta Thunberg FOTO Shutterstock
ciolacu ciuca FOTO Mediafax
image
image
image
image
vladimir putin shutterstock jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg