Dragoş Dolănescu a primit de la Ionuţ o dedicaţie cu tâlc: «Să nu ai încredere în fraţi»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mare ură între fraţii Dolănescu, care se bat pe moştenirea de 5 milioane de euro! Ionuţ n-a uitat de Dragoş nici la botezul fetiţei sale. La petrecere, el le-a cântat mesenilor o piesă cu subînţeles: „Să nu ai încredere în nimeni. / Să nu ai încredere în fraţi, / Decât în Dumnezeu şi în banii din buzunar!".

„Care frate? Eu nu am decât două surori", declara Ionuţ Dolănescu duminică, la botezul fiicei sale.

„Tata ne-a învăţat să ne iubim, şi în biserică să nu ne bârfim", i-a dat replica Dragoş, la „Agentul VIP". A doua zi după botez, la tradiţionala băiţă a copilului, Ionuţ le-a cântat mesenilor mai multe piese, printre care şi una cu ţintă directă către Dragoş, fratele său care locuieşte în Costa Rica: „Să nu ai încredere în nimeni. / Să nu ai încredere în fraţi, / Decât în Dumnezeu şi în banii din buzunar!".

Referitor la petrecerea de pomină dată în casa din Caimatei, unde şi Dragoş are drept de proprietate, acesta a atacat-o dur pe Maria Ciobanu: „A venit acolo să danseze, împreună cu soţul ei actual. Nu mulţi ştiu, dar tata a murit supărat pe Maria, ultima lor ceartă fiind în 2008, iar acum ea chefuieşte în casa lui. Eu am zis că i-o las lui Ionuţ, căci vrea să o transforme în casă memorială, dar văd că se ţin de petreceri!".

Cât priveşte „împărţeala" averii, Dragoş, psihiatru de profesie, face haz de necaz: „Frate-miu zice că mie îmi revine a şasea parte dintr-un loc de veci din Ghencea, căci aşa a cumpărat tata, doar o palmă de pământ. Ce-o vrea, să mă îngrop în picioare? El are două locuri de veci în Cimitirul Bellu".

Se ceartă şi pe carte

Dragoş este chitit să dea nas în nas cu fratele lui, aşa că şi-a anunţat deja prezenţa la evenimentul de lansare al volumului „Ion Dolănescu, o viaţă de cântec", ce va avea loc vineri, la ora 13.00, la Muzeul Satului.

„Cartea e urâtă, nu e ceea ce îşi dorea tata. Decât să fi scos 10.000 de exemplare pe hârtie de ziar şi cu poze alb-negru, mai bine publica doar 1.000, dar de calitate", a mai spus fratele renegat, în interviul acordat lui Cristi Brancu.

Ion Dolănescu a dorit ca cei doi copii ai săi să se aibă ca fraţii, i-a răsfăţat cu bani şi cu daruri, iar în lipsa lor, le serba ziua cu poza pe masă. Însă, doar cât a fost în viaţă, a reuşit să îi ţină aproape.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net