Dragoş Moştenescu a luat 3.000 de euro ca să-l imite pe Ceauşescu!

simeon stalpnicul png

Dragoş Moştenescu a primit o ofertă de nerefuzat de la patronii Magazinului Universal Dragonul Roşu. Pentru 3.000€, actorul l-a parodiat pe fostul dictator Nicolae Ceauşescu, într-un spot publicitar amuzant.

„Suta e din nou ce-a fost!" Acesta e sloganul prin care patronii noului Magazin Universal Dragonul Roşu, vor să-şi promoveze afacerea

 Şi cine ar fi mai potrivit pentru a susţine această teorie dacă nu celebrul „nea Nicu Ceauşescu", pe vremea căruia cu 100 de lei îţi umpleai frigiderul.

Şi pentru că personajul original a fost împuşcat pe 25 decembrie 1989, patronii au pornit în căutarea unui actor talentat, care să-l imite.Cel mai potrivit li s-a părut a fi Dragoş Moştenescu, actorul din fostul serial „La bloc" difuzat de Pro TV.

În spotul publicitar apare şi Emil Mitrache, alias Americanu’

simeon stalpnicul png

„La început am fost sceptic la chestia asta cu Ceauşescu, dar apoi am realizat că este un scenariu amuzant şi că va ieşi ceva extraordinar. Ne-am distrat pe cinste la filmări, am râs cu lacrimi. Reclama a prins foarte bine la public, iar oamenii au început deja să vină în magazin, mai ales că acum suntem în perioada Sărbătorilor. Şi eu fac foarte multe cumpărături aici", a declarat Moştenescu pentru Click!

cub visarion alexa png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Adelina Pestriţu
image png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Puscas
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg