Dragoş Moştenescu: "Multă lume habar n-are că eu cânt destul de bine" VIDEO

Se numeşte Dragoş Moştenescu, e actor şi, deşi pretinde că nu se poate compara cu pianiştii, nu s-ar da în lături de la o luptă dreaptă în ale muzicii.

Cine vrea să afle cât de virtuoz este, are ocazia să-l vadă pe Dragoş Moştenescu în rol de Elton John, sâmbătă, 25 septembrie, începând cu ora 20.00, la Complex Comercial Băneasa.

Adevărul: A fost "Playing Elton John" alături de trupa Pasager, acum este "Tribute to Elton John" tot cu trupa Pasager. Ce le pregăteşti celor care vin să te asculte, la ce să se aştepte?

Dragoş Moştenescu: Este un show care propune o formulă unică în Romania în momentul de faţă, adică prezentarea este exact ca aceea a unui concert Elton John, cu trupă, lumini şi sunet ca la un concert adevărat. E şi un pian în faţă la care cântă subsemnatul, cu un costum complet de Elton John. Practic ai impresia că eşti la un concert de-al marelui cântăreţ.

De ce Elton John?

L-am ales pe Elton John pentru că este un artist cu o muzicalitate complexă. Are şi caracter comercial, dar şi unul specific de muzică englezească rafinată. În plus, specificul său este pianul la care cântă cu atâta eleganţă. Cum şi eu cânt la pian m-am gândit că este tributul perfect pe care pot să-l fac.

Cine îţi face costumaţia?

Costumele mi le face creatoarea Veronica Ionescu, o femeie cu mare aplecare spre costumele de showbizz. Creează pentru celebrităţi şi nu numai.

Să vorbim puţin despre colaborarea, bine-venită, spun cei care v-au văzut, cu trupa Pasager. Cum şi de unde a pornit ea?

Trupa Pasager este una dintre cele mai bune trupe de coveruri din Bucureşti. I-am auzit cântând la un eveniment şi mi-a plăcut faptul că sunt serioşi şi profesionişti. Dacă auzi o piesa, nu poţi spune cu exactitate dacă e originalul sau este cântată de ei. Le-am propus colaborarea în acest proiect "Playinf E. J." şi li s-a părut interesant. Au urmat repetiţii, lansarea de la clubul Tribute, apoi concertele în aer liber de la Constanţa, Timişoara şi Cluj. Urmează acum, în 25 septembie, la Bucureşti, finalul acestui turneu.

Lumea te asimilează, vrei nu vrei, cu serialul "La bloc". Care a fost reacţia publicului care a apucat să te cunoască şi în această ipostază?

Adevărul e că multă lume habar n-avea că eu cânt şi încă destul de bine. Când au văzut spectacolul, nu erau convinşi că eu sunt, mai ales că eram şi costumat în E.J. Surprizele au fost mari când au văzut cum sună piesele şi ce energie degajă concertul. Adică şi-au dat seama că pe scenă sunt nişte profenioşti şi că nu te joci. Sigur, între piese eu fac prezentări umoristice uneori, ca să nu pară că aş fi cu totul alt Dragoş Moşteneşcu decât cel pe care l-au cunoscut ei.

Citeşte întregul interviu în Adevărul.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub andrele png
cub Andreea Perju png
cub lensa animat gif
andreea marin
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg