Drama Andreei Marin: «Nu m-am mai iubit pe mine, nu m-am mai gândit la mine...»

Ultima actualizare:

    Andreea Marin
Andreea Marin

Andreea Marin a vorbit într-o emisiune despre impactul psihic pe care l-au avut asupra ei problemele din căsnicia cu Ştefan Bănică Junior şi divorţul.

Vedeta TVR a mărturisit că a trevaresat un an greu şi că toate problemele pe care le-a avut în ultimul timp şi-au pus amprenta asupra sănătăţii ei.

"E adevarat, din cauza stresului, divortului, alimentatiei haotice, sanatatea mea s-a inrautatit. Asa se intampla cand lasi factorii externi sa intervina. Am decis sa schimb asta. Am inceput cu sanatatea mea. Nu aveam doar o problema fizica, ci si un dezechilibru hormonal, psihic.", a spus Andreea Marin

Fosta soţie a lui Ştefan Bănică Junior a mărturisit că, din cauza problemelor, ajunsese să nu se mai iubească şi să nu se mai gândească la ea.

"Nu m-am mai iubit pe mine, nu m-am mai gandit la mine. M-am gandit numai la problemele din afara, au devenit parte din mine. Eu faceam sport si nu reuseam sa slabesc. Am facut o cura de detoxifiere care m-a salvat", a declarat aceasta.

"Zâna" a spus că în prezent şi-a schimbat stilul de viaţă radical şi că a învăţat să se iubească din nou. Andreea amărturisit că a făcut caeastă schimbare atât pentru ea, cât şi pentru oamenii la care ţine.

"Eu la 38 de ani, mi-am schimbat viata pe toate coordonatele. Si am facut un lucru foarte bun atat pentru mine, cat si pentru ceilalti. Sunt un om care se iubeste pe sine. Uitam, de multe ori, ca dragostea pentru ceilalti vine din dragostea pentru noi insine. Eu am invatat acum sa am grija si de mine sa nu imi mai pese doar de ceilalti. Copilul meu nu poate fi fericit daca nu are o mama fericita, energica. Mai bine vii cu o solutie, decat sa incepi sa critici. E nevoie de optimism, de dorinta de a cauta solutii", a mai spus Andreea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net