Drama Eugeniei Şerban: «M-am gândit foarte serios la masectomie»

În această seară, Eugenia şi-a reamintit cum a început totul: "Am făcut această operaţia în urmă cu mulţi ani, când în România nici nu se auzise de aşa ceva. M-am operat în Italia şi totul ieşise aşa cum mi-am dorit: sânii păreau naturali şi mult timp, nimeni nu a ştiut că am silicoane.

Aceasta a dezvăluit şi care a fost motivul pentru care şi-a scos implanturile, la 9 ani după ce şi le pusese. "Când mi-am pus silicoanele, eram foarte slabă. Apoi, după ce am mai luat în greutate, nu îmi mai plăcea ce vedea la televizor. Şi atunci am decis să le scot. Greşeala mea a fost că nu am avut răbdarea să caut cel mai potrivit medic", a spus actriţa.

Eugenia a mărturisit şi că nu intenţionează să îl dea în judecată pe medicul care i-a provocat această suferinţă.

"L-am ales pentru că eram foarte buni prieteni. Eu eram imaginea clinicii medicale şi ne ştiam foarte bine. M-a dezamăgit pentru că mă aşteptam ca atunci când povestea a devenit publică şi eu nu i-am dat numele nicăieri, să mă sune şi să îmi mulţumească", a declarat aceasta.

Actriţa a făcut şi o mărturisire despre planurile ei de viitor. "Am luat decizia ca până la sfârşitul anului să rezolv această problemă. M-am gândit foarte serios la mastectomie, însă nu am făcut-o încă pentru că nu am găsit medicul potrivit. Nu mă va convinge nici o clinică medicală, ci omul din spatele medicului", a afirmat aceasta.

Încă de anul trecut, Click! v-a prezentat în exclusivitate drama prin care trece cunoscuta actriţă, Eugenia Şerban acceptând atunci să vorbească deschis despre suferinţa prin care trece. CITEŞTE AICI!

cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
accident autostrada jpg
Eki concurent Indonezia Vocea României Foto Pro TV jpg
image
image
image
image
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg