Dramă în viața lui DJ Harra! Părinții adoptivi și mama naturală, în conflict deschis


    DJ Harra
DJ Harra

Artista trăiește un adevărat confilict, care a determinat-o să caute răspunsuri. Dana Neacșu (31 de ani), alias DJ Harra, a avut o întâlnire emoționantă cu mama sa naturală și în loc să afle câte ceva, a stârnit un adevărat conflict.

La întâlnirea cu mama ei naturală, DJ Harra n-a reușit să stăpânească o rană veche și adâncă a parinților adoptivi. "Întâlnirea cu mama mea naturală n-a făcut altceva decât să-mi întărească legătura cu mama adoptivă. Eu m-am purtat foarte elegant cu ea, am pupat-o pe obraz, am salutat-o și cam asta a fost", a spus DJ Harra pentru Kanal D.

Într-un interviu acordat Kanal D, mama naturală a Danei a încercat să clarficice lucrurile spuse de către părinții adoptivi ai artistei, de asemenea să explice motivul pentru care a ajuns să o abandoneze pe aceasta în maternitate.

"Nu mi-a plăcut să aud acuze cum că am fugit din spital atunci când am născut-o pe Dana. Pe vremea aia n-aveai cum să fugi pentru că după primii 500m, te găseau. Pe ea nu am abandonat-o pentru a avea o viață ușoară, ci pentru că așa am gândit la vremea respectivă. Am auzit și acuzații cum că cineva din familia mea ar fi vrut să o răscumpere pe Dana, dar nu s-a pus problema de așa ceva. Păi ce, ea era un obiect, ca să facem bișniță?", a spus mama naturală a lui Dj Harra pentru Kanal D.

Cu toate aceastea, prinții adoptivi ai Danei Neacșu nu s-au simțit cu gura închisă.

DJ Harra și părinții ei adoptivi
DJ Harra și părinții ei adoptivi

"Ea vorbește mult, așa cum a făcut-o mereu. Ea a fugit din spital, dar cineva din familie a ajutat-o să scape de probleme. Ar fi avut sigur probleme în acea perioadă. Ea nu a fost îngrijită cum trebuie în spital. Noi am adoptat-o pe Dana datorită unei verișoare, care pe vremea aceea lucra ca și asistentă într-un spital", au mărturisit părintii lui DJ Harra pentru Kanal D.

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
ruxi jpg
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
parada militara de 1 decembrie jpg
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară